Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

YhdistaLainat.com | Hae lainaa 500-60.000€

Yhdistalainat.com auttaa sinua yhdistämään vanhat lainasi yhdeksi. Voit myös kilpailuttaa uuden lainan aina 60.000€ saakka!

YhdistaLainat.com auttaa lainojen yhdistämisessä

YhdistaLainat.com on uusi lainapalvelu, jonka kautta kuka tahansa voi yhdistää useita lainoja yhdeksi, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai hakea täysin uutta lainaa.

Heidän kauttaan voit kilpailuttaa lainan mihin tahansa tarpeeseen jopa 30:lla lainantarjoajalla. Riittää kun täytät yhden hakemuksen ja YhdistaLainat.com hoitaa kilpailuttamisen puolestasi. Palvelun käyttö on täysin maksutonta.

Kun teet hakemuksen heidän kautta, saat nopeasti useita lainatarjouksia tämän hetken suosituimmilta lainantarjoajilta. Pääset helposti vertailemaan erilaisia tarjouksia keskenään ja vapaasti valitsemaan niistä edullisimman. Siinä tilanteessa, että et löydä sopivaa tarjousta, on sinulla täysi oikeus hylätä ne kaikki, eikä siitä kerry sinulle mitään maksettavaa.

Palvelun kautta voit siis kilpailuttaa lainasi nopeasti, maksuttomasti ja täysin riskittömästi.

Hae lainaa netistä!

YhdistaLainat.com tiedot tiivistettynä:

 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
 • Voit hakea lainaa 500 – 60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainallesi voit valita 1-15 vuotta
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 suosittua lainantarjoajaa!
 • Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta
 • Voit pyytää lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et
 • YhdistaLainat.com palvelun kautta haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia
 • Voit helposti yhdistää aikaisemmat lainasi palvelun avulla ja säästää jopa satoja euroja
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Tarvitsetko täysin uutta lainaa? Se onnistuu myös helposti YhdistaLainat.com palvelun kautta!
 • Saat useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään

1

Yhteistyössä jopa 30 tämän hetken suosituinta lainantarjoajaa

Tavoitat heidät kaikki yhdellä ainoalla hakemuksella. Älä siis turhaan kuluta aikaasi täyttämällä monia hakemuksia, vaan anna YhdistaLainat.com palvelun tehdä työ puolestasi.

2

Lainaa jokaiseen tarpeeseen

Heidän kautta sinun on mahdollista hakea yhdistelylainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudestaan tai hakea uutta lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen. He eivät koskaan vaadi hakijoilta tarkkoja selityksiä siitä, mihin he ovat lainansa käyttämässä.

3

Lainasummat 500 – 60.000 euroa, maksuajat 1-15 vuotta

Olipa lainan tarpeesi sitten pieni tai suuri, löytää YhdistaLainat.com palvelun kautta sinulle varmasti sopivan kokoinen laina. Jopa 15 vuoteen asti valittava maksuaika takaa ettei kuukausierät kasva liian suuriksi suuremmissakaan lainasummissa.

4

Ei vakuuksia, ei takaajia

Kaikki heidän palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Tämä takaa lainahakemuksille huomattavasti lyhyemmät käsittelyajat, joten hakija saa lainatarjoukset nopeasti nähtäville.

5

Täysin ilmainen ja riskitön palvelu

Palvelun käyttö on kuluttajille täysin ilmaista. Lainatarjousten vastaanottaminen ei myöskään sido kuluttajaa ottamaan lainaa. Voit siis rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja miettiä, hyväksytkö niistä jonkun.


Kuka voi käyttää YhdistaLainat.com palvelua?

Palvelu on tarkoitettu kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Koska palvelulla kuitenkin on paljon yhteistyökumppaneita, voi heistä osa vaatia hakijoilta myös korkeampaa ikää tai vaatimukset voivat muuten poiketa toisistaan.

Tämä tarkoittaa että nuori hakija, jolla ei ole hyvää maksukykyä, tulee todennäköisesti saamaan vähemmän lainatarjouksia kuin vanhempi hakija, jolla on erittäin hyvä maksukyky.

Lainahakemuksen hylkäämiseen voi vaikuttaa seuraavat asiat:

 • Hakija on ei ole täysi-ikäinen
 • Hakijalla on maksuhäiriömerkintä
 • Ei tarpeeksi hyvä takaisinmaksukyky
 • Liikaa aiempia velkoja
 • Muu lainapalvelun omaan riskiarvioon perustuva päätös

Hae lainaa netistä!

 

Miksi minun kannattaa yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen on yksi helpoin tapa säästää lainojen koroissa ja kuluissa, mikäli sinulle on kertynyt useampia lainoja. Kun sinulla on yhtäaikaa usea laina eri lainantarjoajilta, joudut maksamaan niistä kaikista päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Yhdistämällä ne yhdeksi hyvin kilpailutetuksi lainaksi, voit säästää suuriakin summia lainojen koroissa ja kuluissa.

Pienissä lainoissa on yleensä suuremmat korot ja kulut, kuin suuremmissa kulutusluotoissa. Voit myös ensin laskea paljonko maksat lainoistasi joka kuukausi erilaisia maksuja. Kun tämä on selvillä, voit pyytää lainatarjoukset YhdistaLainat.com palvelun kautta. Jos löydät paremman vaihtoehdon, voit hyväksyä tarjouksen ja maksaa uudella lainalla muut lainasi pois.

Mikäli et jostain syystä löydä parempaa lainatarjousta, on sinulla täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman, että siitä kertyy mitään maksettavaa.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Yleisesti lainojen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Eri lainantarjoajilla voi olla omat takaisinmaksusuunnitelmat, jotka löydät aina heidän antamasta lainatarjoukset.

Yleisin tapa kuitenkin on, että kuukausierä pysyy täysin samana laina-ajan alusta loppuun. Voit kuitenkin tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ihan koska haluat, jolloin ylimääräinen osuus lyhentää lainaa aina sen loppupäästä.

Suosittelemme kuitenkin aina tarkistamaan nämä asiat saamistasi lainatarjouksista.

9.5 Total Score
YhdistaLainat.com

YhdistaLainat.com on uusi lainapalvelu, jonka kautta kaikki täysi-ikäiset voivat kilpailuttaa lainat jopa 30:lla tämän hetken suosituimmalla lainantarjoajalla. Heidän kautta voit hakea helposti yhdistelylainaa, täysin uutta lainaa tai vaikka kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen. Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja riskitöntä. Lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa.

Joustoluottoheti.fi
9.5
User Rating: 4.11 (7 votes)