Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Hae Vivusjouston edullinen 2000-3000 euron joustoluotto

vivusjousto

Vivusjousto lyhyesti:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Vakuudettomat lainat 2000-3000 euroa
 • Luottotilin avaaminen on täysin maksutonta
 • Maksat vasta kun olet nostanut luottoa tilillesi
 • Maksa haluamissasi erissä takaisin
 • Voit maksaa kuukausittain vähimmäiserän, koko lainan tai jotain siltä väliltä
 • Nosta lainaa juuri sen verran kuin tarvitset
 • Ei lainkaan nostokuluja

Vivusjousto yhteenveto

Vivusjousto on uudistettu lainapalvelu, joka on aloittanut toimintansa alkuvuodesta 2018. Vivusjousto on nimensä mukaisesti joustava lainaratkaisu, jota voit käyttää aina tarpeen mukaan – milloin vain ja missä vain.

Vivusjouston tarjoama joustoluotto on kuin sähköinen luottokortti, josta voit nostaa vaivattomasti lainaa käyttöösi. Voit avata maksutta itsellesi luottotilin ja tutustua palveluun täysin omassa rauhassa. Laskutus käynnistyy vasta kun olet suorittanut ensimmäisen nostosi henkilökohtaiselta luottotililtäsi.

Vivusjousto on vakuudeton ja melko nopea laina, jota voit käyttää täysin omien tarpeidesi mukaisesti – juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Uudistuneesta lainapalvelusta voit hakea 2000 tai 3000 euron luottotiliä. Jos lainatarpeesi on esimerkiksi 300 euroa, niin voit nostaa vain sen summan omalle tilille ja tehdä myöhemmin uusia nostoja oman luottorajan puitteissa mikäli tarvitset myöhemmin lisää lainaa. Maksat vain siitä summasta minkä nostat omalle tilille.

Vaihtoehtoisesti voit nostaa koko lainasumman kerralla tilille ja maksaa lainaa takaisin pienissä kuukausierissä. Kun olet maksanut koko lainasumman takaisin on se taas uudestaan nostettavissa, joten sinun ei tarvitse täyttää uutta lainahakemusta. Vivusjousto siirtää lainan tilillesi jopa 15 minuutissa.

Hae joustoluotto tästä

Kenelle Vivusjousto myöntää joustoluottoa

Joustoluottoa voit saada, jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta vaaditaan myös vakituinen osoite Suomessa, sekä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia käytetään Tupas-tunnistautumiseen silloin, kun ensimmäistä kertaa haet lainaa.

Kuinka joustoluotto haetaan?

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tulee ensin täyttää hakemus Vivusjouston verkkosivuilla. Hakemukseen sinun tulee täyttää henkilötietosi, yhteystietosi ja pankkitili, jolla haluat luottoa siirtää. Seuraavaksi sinun tulee suorittaa Tupas-tunnistautuminen, johon käytetään verkkopankkitunnuksia. Tunnistautumisen jälkeen Vivusjousto tarkistaa tietosi ja ilmoittaa sinulle lainapäätöksen.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit valita haluamasi summan, jonka haluat nostaa tilille. Kun olet vahvistanut luoton noston, siirtyy summa tilillesi noin 15 minuutissa. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille lainasumma siirtyy 1-2 arkipäivän kuluessa.

Luoton takaisinmaksu

Vivusjousto tarjoaa joustoluotolle erittäin joustavaa takaisinmaksua. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, ja on täysin sinun päätettävissä, maksatko takaisin vaaditun vähimmäiserän, vai koko lainan kerralla, tai ehkä jotain siltä väliltä. Voit maksaa esimerkiksi kahtena kuukautena vähimmäiserän ja jos kolmantena kuukautena taloudellinen tilanteesi onkin parempi, voit maksaa hieman suuremman erän, jolloin seuraavat erät pienenee.

Kun maksat joustoluottoa takaisin, on se pian taas nostettavissa luottotililtäsi. Jos maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle enää kerry mitään maksettavaakaan. Maksat vain silloin, kun käytät lainaa.

Joustoluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Vivusjouston tarjoama joustoluotto on täysin vakuudeton laina.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinulla ei tarvitse olla lainkaan vakuuksia tai takaajia, jotta voit saada lainaa. Kunhan täytät muut Vivusjouston asettamat vaatimuksen lainanhakijan osalta, voit saada joustoluottoa heti.

Syitä, miksi lainahakemus saatetaan hylätä

Joustoluottoa hakiessa kannattaa aina tarkistaa, että täyttää lainapalvelun asettamat ehdot hakijalle. Näihin ehtoihin kuuluu seuraavia asioita:

 • Ikäraja. Yleisin ikäraja lainalle on 20 vuotta. Kuitenkin jotkin lainapalvelut voivat asettaa lainalleen korkeamman ikärajan.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta vaaditaan moitteettomasti hoidettuja raha-asioita.
 • Vakituinen osoite Suomessa tai Suomen kansalaisuus. Ulkomaalaisille henkilöille ei voida myöntää lainaa.
 • Säännölliset tulot. Jotkin lainapalvelut voivat pyytää hakijaa toimittamaan tositteen, josta selviää hakijan tulot. Näin ollen varmistetaan, että hakijalla on varaa maksaa laina takaisin ajallaan.

Joskus lainahakemuksen hylkäämiseen voi vaikuttaa väärin täytetyt tiedot hakemuksessa. Suosittelemmekin aina tarkistamaan hakemuksen tiedot huolellisesti ennen hakemuksen lähettämistä.

Vivusjouston yhteystiedot:

4Finance Oy
Mikonkatu 15A
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2257545-4

Asiakaspalvelu:

Ma-Pe: 9-18
La: 10-16

0600 418 751

(0,76 €/min + mpm/pvm)
asiakaspalvelu@vivusjousto.fi

Lainaesimerkkilaskelma: 

Esimerkki tyypillisestä 2000€ luotosta: nostettu luotto 2000 €; laina-aika 12 kk; takaisinmaksueriä 12 kpl; luottokustannukset yhteensä 1020 €; takaisinmaksettava summa 3020 €; luoton vuosikorko 102 %; todellinen vuosikorko 166,17 %.