Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Vippi.fi – Kulutusluotto 1000 € – 10000 €

Vippi.fi uudistunut kulutusluotto 1000-10000 euroa!

Vippi.fi tarjoaa nyt myös kulutusluottoa 1000€ – 10 000€

Vippi.fi:n kautta voit nyt hakea joustoluottoa pienempään lainantarpeeseen, sekä kulutusluottoa suurempaan lainantarpeeseen.

Voit hakea Vippi.fi uudistuneesta palvelusta nyt kulutusluottoa jopa 10000 euroa. Kulutusluoton saat kerralla tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Näin ollen sinulle ei tule mitään yllättäviä tilanteita, kun tiedät aina maksettavan kuukausierän suuruuden.

Kulutusluotto on kätevä apu hieman suurempaankin lainantarpeeseen, kun uuden auton hankintaan tai vaikka remonttiin, josta olet haaveillut kauan aikaa. Vippi.fi:n myöntämä luotto on täysin vakuudeton, eikä siihen tarvita henkilötakausta. Tästä syystä lainahakemusten käsittely on nopeampaa kuin normaaleissa pankkilainoissa. Hakijalle tämä taas merkitsee sitä, että saat lainan huomattavasti nopeammin tilille.

Hae kulutusluottoa tästä!

Vippi.fi kulutusluoton tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja kulutusluotolle on 18 vuotta.
 • Voit valita haluamasi lainasumman 1000 – 10.000 euron väliltä 500 euron tarkkuudella.
 • Laina-aikaa saat luotollesi 13-80 kuukautta.
 • Lyhennys tasaerissä, joten tiedät aina lyhennysten määrän, eikä niiden kanssa tule mitään ikäviä yllätyksiä.
 • Kulutusluoton saat aina ilman vakuuksia ja takaajia
 • Käytä kulutusluottosi juuri siten kuin haluat. Sinulta ei koskaan kysytä, mihin olet luottoa käyttämässä.
 • Tee hakemus vaikka heti. Lainapalvelu on auki 24/7.
 • Pyydä henkilökohtainen lainatarjous tekemällä ilmainen hakemus Vippi.fi:n verkkosivuilla.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.
 • Kulutusluotto on sopiva apu niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin.
 • Voit saada kulutusluottoa tilillesi jopa 15 minuutissa!
 • Vippi.fi on yksi suosituimmista ja luotettavimmista lainapalveluista Suomessa.
 • Esimerkkilaina: Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 – 69,09 %, avauspalkkio: 8,50 – 30 %. Laina-aika: 13 – 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,00 – 150,60 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 – 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 3 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 149 € maksuerin ovat yhteensä 3 725 €.

1

Kulutusluotto 1000 – 10.000 euroa.

Voit itse päättää 500 euron tarkkuudella, kuinka paljon tarvitset lainaa. Tee nyt ilmainen lainahakemus ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Päätä vasta sitten, otatko lainaa. Lainatarjouksen pyytämisen jälkeen sinulla on täysi oikeus hylätä lainatarjous ilman mitään kustannuksia.

2

Valitse sinulle sopivin kuukausierä.

Vippi.fi tarjoaa kulutusluottoon maksuaikaa 13-80 kk. Voit heidän verkkosivuillaan vertailla eri laina-aikoja ja niiden kuukausieriä eri lainasummille. Valitse itsellesi sopivin kuukausierä, joka sopii parhaiten omiin tuloihisi ja menoihisi.

3

Suurempaakin lainaa nopeasti tilille.

Tehtyäsi lainahakemuksen, saat nopeasti henkilökohtaisen lainatarjouksen hakemallesi summalle. Voit halutessasi saada luoton tilillesi jopa 5 minuutissa, jos niin haluat. Joten vaikka tarvitsetkin suurempaa lainaa, et joudu turhaan odottamaan päiviä, jotta pääset käyttämään sitä.

4

Päätä itse mihin lainasi käytät.

Vippi.fi ei koskaan vaadi sinua kertomaan käyttötarkoitusta hakemallesi kulutusluotolle. Toisin kuin normaalissa pankkilainassa, joudut usein hyvinkin yksityiskohtaisesti selvittämään mihin lainasi käytetään. Vippi.fi välittää ainoastaan hakijan maksukyvystä. Jos se on kunnossa, voidaan kulutusluotto myöntää hakijalle.


Kenelle Vippi.fi myöntää kulutusluottoa?

Kulutusluotto voidaan myöntää täysi-ikäisille Suomen kansalaisille.

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Tiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Palveluun täytyy tunnistautua lainahakemuksen yhteydessä. Tähän tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Vippi.fi haluaa aina varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä, joten kulutusluottoa saadakseen hakijalla tulisi olla säännölliset tulot.

Kulutusluottohakemus voidaan hylätä seuraavista syistä:

 • Lainaa hakeva henkilö on alaikäinen
 • Tarkistuksessa hakijalla havaitaan maksuhäiriömerkintä
 • Hakijalla ei ole tarvittavaa takaisinmaksukykyä
 • Hakemuksessa olevat väärät tai puutteelliset tiedot

Vippi.fi tekee oman riskiarvionsa jokaisen lainanhakijan kohdalla. He voivat evätä hakijan hakemuksen ilman erillistä syytä, eikä heillä ole velvollisuutta kertoa syytä hakemuksen hylkäämiselle.

Hae kulutusluottoa tästä!

Kuinka kulutusluottoa maksetaan takaisin?

Kulutusluotto maksetaan takaisin kuukausittain erissä. Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä, jolloin jokainen erä on saman kokoinen. Tällöin sinun ei tarvitse miettiä ensi erän suuruutta, koska se ei vaihtele, kuten tietyissä lainatyypeissä voi olla tapana.

Arvion kuukausierän suuruudesta näet Vippi.fi palvelun etusivulla. Valitse vain haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Kuukausierä saattaa hieman poiketa tästä arviosta. Vippi.fi tekee henkilökohtaisen lainatarjouksen jokaiselle, jolloin lopulliseen kuukausierään vaikuttaa hakijan lainalle saama korko + muut kulut.

Kuinka Vippi.fi kulutusluotto haetaan?

Laina haetaan aina Vippi.fi lainapalvelun verkkosivuilla olevalla lainahakemuksella.

Voit hakea kulutusluottoa näin:

 • Etusivulla olevasta laskurista haluamasi lainasumma ja maksuaika
 • Klikkaa tämän jälkeen ”Hae lainaa”-nappia, jolloin sinut siirretään lainahakemukseen
 • Täytä hakemukseen tiedot huolellisesti
 • Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen
 • Jos lainapäätös on myönteinen, saat henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Voit tässä vaiheessa hyväksyä lainatarjouksen, jos se on sinulle sopiva
 • Tämän jälkeen kulutusluotto siirretään ilmoittamallesi pankkitilille

Suosittelemme aina lukemaan lainatarjouksen huolellisesti ennen sen hyväksymistä. Jossain tapauksissa lainapalvelu saattaa tarjota sinulle eri lainasummaa tai laina-aikaa, mitä alunperin olit hakemassa. Monesti tämä johtuu siitä etteivät he pysty myöntämään niin suurta luottoa kuin haluat, joten he voivat tarjota sen sijaan hieman pienempää luottoa tilalle.

Kulutusluotto nopeasti Vippi.fi lainapalvelustaOnko minun mahdollista pitää maksuvapaata?

Kyllä on. Jos sinulle tulee yllättäviä menoja tai muu tilanne, ettet saa maksettua kuukausierää ajoissa, voit pitää maksuvapaan kuukauden.

Sinulla on myös mahdollisuus siirtää eräpäivää tai puolittaa minimilyhennys 3 kuukaudeksi. Tämä kaikki tapahtuu kaikkein helpoiten MySaldo-palvelun kautta, josta lisätietoa alla.

Vippi.fi asiakkaana saat käyttöösi MySaldo-palvelun

Kun olet hakenut kulutusluottoa Vippi.fi lainapalvelusta, pääset jatkossa käyttämään MySaldo-palvelua. Pääset kirjautumaan palveluun joko puhelinnumerolla ja tekstiviestillä lähetetyllä varmistuskoodilla, tai omilla verkkopankkitunnuksilla.

MySaldo-palvelusta pääset helposti näkemään oman lainatilanteesi ja omat tietosi. Tätä kautta pystyt myös helposti tekemään lainaasi lyhennyksiä, sekä valitsemaan lisäpalveluita, kuten maksuvapaan kuukauden.

Saanko kulutusluoton ilman vakuuksia?

Vippi.fi myöntää aina lainaa ilman vakuuksia. Sinulta ei myöskään vaadita takaajia lainaa saadaksesi.

Voit tehdä lainahakemuksen koska tahansa ja hakea vakuudetonta kulutusluottoa vaikka heti.

Voit lukea lisää vakuudettomista lainoista täältä: https://www.vakuudettomatlainat.fi/

Hae lainaa tästä!

Mihin tarkoitukseen kulutusluottoa haetaan?

Kulutusluotolla voi olla monia erilaisia käyttökohteita.

Kulutusluottoa voidaan usein hakea seuraaviin tarkoituksiin:

 • Kodinkoneen uusiminen
 • Pienien lainojen yhdistäminen
 • Auton pakollinen korjaaminen
 • Remontti
 • Lomamatkat
 • Juhlat (esim. häät)

Nämähän ovat vain esimerkkejä käyttötarkoituksista ja voit aina käyttää luottosi juuri niinkuin itse haluat. Kulutusluottoa hakiessa sinulta ei koskaan kysytä, mihin aiot lainasi käyttää.

Milloin voin hakea kulutusluottoa?

Voit tehdä hakemuksen koska tahansa.

Vippi.fi käsittelee lainahakemukset välittömästi palvelun aukioloaikana.

Jos kuitenkin teet lainahakemuksen palvelun ollessa kiinni, käsittellään se heti seuraavana aamuna, kun lainapalvelu taas aukee.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Vippi.fi tarjoaa maksuaikaa 13-80 kuukautta. Mitä suurempaa lainaa olet hakemassa, sitä suurempaa maksuaikaa sille voidaan tarjota.

Näet maksuajat ja kuukausierät heti lainapalvelun etusivulla. Mitä pienemmän kuukausierän haluat lainallesi, sitä pidempi maksuajan tulee olla.

Emme suosittele kuitenkaan turhaan valitsemaan liian pitkää maksuaikaa, koska silloin lainallesi kertyy aina enemmän korkoa ja kuluja.

Kuinka nopeasti saan kulutusluoton käyttöön?

Jos haluat kulutusluoton nopeasti tilille, kannattaa varmistaa että lainapalvelu on avoinna kun teet hakemuksen. Näin varmistat sen, että se käsitellään välittömästi sen lähetyksen jälkeen.

Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen, pääset itse vaikuttamaan kuinka nopeasti saat lainan tilille. Normaalisti lainan siirtämisessä kestää vähän aikaa, mutta halutessasi voit valita lainalle pikasiirron, jolloin saat luoton tilille alle 10 minuutissa!

OkMoney yhteystiedot

Postiosoite:

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Asiakaspalvelu:

Avoinna arkisin klo 07.00 – 21.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00 – 18.00

asiakaspalvelu@vippi.fi
Puh.  010 219 5500