Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Vinkkejä joustoluoton hakemiseen

Miten saat varmimmin joustoluottoa

joustoluoton hakeminen

Joustoluottojen vertaileminen

Kun tarvitset lainaa, on yleensä ensimmäinen askel etsiä lainapalvelut, joista saat haluamasi tyyppistä, ja kokoista lainaa.

Meidän sivuilta löydät kaikki suosituimmat ja luottettavimmat lainapalvelut kaikille lainatyypeille.

Voit helposti vertailla lainapalvelut joko lainatyypin mukaan tai halutessasi vaikka lainasumman mukaan. Voit klikata oikealla olevia lainasummia, jolloin löydät heti selkeän vertailun siitä, mikä lainapalvelu myöntää sinulle edullisinta joustoluottoa.

Vertailemalla lainapalvelut voit säästää jopa satoja euroja, riippuen tarvitsemastasi lainasummasta. Lainaa ei ikinä kannata hakea kiireellä, koska myöhemmin sitä voi katua, kun huomaatkin että toisesta lainapalvelusta olisit saanut huomattavasti edullisempaa joustoluottoa.

Etsi ne lainapalvelut, joista saat lainaa

Nyt kun olet vertailemassa lainapalveluita, tulee sinun vielä etsiä niistä ne, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Eri lainapalvelut asettavat hakijoille eri kriteereitä, jotka hakijan tulee täyttää. Näistä yleisimmät ovat:

  • Ikä. Oletko tarpeeksi vanha saadaksesi kyseistä lainapalvelusta luottoa
  • Kansallisuus. Lähes kaikki lainapalvelut vaativat hakijalta Suomen kansalaisuutta ja/tai vakituista osoitetta Suomesta
  • Puhtaat luottotiedot. Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.
  • Tarvittavat tulot. Jotkut lainapalvelut voivat vaatia sinua lähettämään tositetta palkka-tai eläketuloista.
  • Henkilökohtainen verkkopankkitunnus tai mobiilivarmenne. Näiden avulla tunnistaudutaan lainapalveluun hakemuksen yhteydessä. Tunnistautuminen on lain määräämä ja käytössä kaikissa lainapalveluissa.

Hakukriteerit kannattaa tarkistaa vielä kunkin lainapalvelun omilta sivuilta ennen hakemuksen tekemistä. Näin vältyt turhalta työltä, jos huomaat, ettet täytä kriteereitä, etkä näin ollen voi saada lainaa kyseisestä palvelusta. Meidän joustoluottovertailujen kautta näet helposti jokaisen lainapalvelun ikärajan suoraan vertailusta yhdellä silmäyksellä.

Hakemuksen jättäminen

Nyt kun olet vertaillut lainapalvelut ja löytänyt edullisimman vaihtoehdon, sekä tarkistanut että täytät lainapalvelun hakijalle asettamat kriteerit, on vuorossa itse hakemuksen tekeminen.

Hakemus täytetään lähes aina kunkin lainapalvelun verkkosivuilla. Tunnistaudu palveluun käyttämällä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Täytä hakemus aina huolellisesti, äläkä turhaan kiirehdi. Hylätty lainapäätös voi monesti johtua siitä, että hakemuksessa olevat tiedot ovat vääriä.

Joten käy jokainen kohta rauhassa läpi, ja tarkista hakemus vielä ennen sen lähettämistä.

Lainapäätös

Kun jätät hakemuksen, saat alustavan lainapäätöksen yleensä lähes välittömästi. Jos alustava lainapäätös on hyväksytty, tarkistaa lainapalvelu vielä kerran hakemuksesi ja lähettää sinulle lopullisen lainapäätöksen.

Joissain lainapalveluissa voit hakemuksen yhteydessä jo päättää haluatko nostaa lainaa ja minkä verran. Näin ollen tämä summa siirretään heti tilillesi, kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty. Toisissa lainapalveluissa pääset nostamaan lainaa lainapäätöksen jälkeen ja voit silloin vasta päättää kuinka paljon haluat nostaa lainaa tilille.

Ota huomioon hakemuksen jättämisessä myös kellonaika. Jos lainapalvelu on avoinna, kun teet hakemuksen, saat lainapäätöksen nopeasti. Jos taas teet hakemuksen, kun lainapalvelu on kiinni, siirtyy hakemuksen käsittely seuraavaan aamuun. Lainapalveluiden aukioloajat saattavat vaihdella hieman toisistaan, mutta yleisesti voisi sanoa että jos teet hakemuksen yöllä, käsitellään hakemuksesi seuraavana aamuna.