Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Vikinglaina

vikinglainaVikinglaina lyhyesti:

  • Lainan ikäraja on 18 vuotta
  • Lainasummat 20-2250 euroa
  • Ei vaadi vakuuksia tai takaajia
  • Maksuaika 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta
  • Myönteisen lainapäätöksen jälkeen luotto siirretään heti tilille
  • Ilmainen ja nopea lainahakemus
  • Lasku postitse tai sähköpostiin

 

hae lainaa

Vikinglaina myöntää 20-2250 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Vikinglaina on lainapalvelu, joka myöntää pikalainaa yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla voimassaoleva matkapuhelinliittymä. Lainapalvelu myöntää lainaa 20-2250 euroa ja laina-ajaksi voi valita 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Asiakas saa valita lainalleen sopivan eräpäivän, joka kannattaa valita lähelle palkkapäivää. Lainanhakija voi vapaasti valita, haluaako laskun normaalin postin mukana vai huomaamattomasti sähköpostiin.

Vikinglainan myöntämät lainat ovat vakuudettomia luottoja, joten asiakkaalla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Vikinglaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille. Lainapalvelun etuja ovat sen tarjoama nopea laina, palvelu ja pienet lainasummat, sillä hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään heti tilille ja lainaa voi hakea vain sen verran kuin tarvitsee, kuten esimerkiksi vain 20 euroa.

Vikinglainan hakeminen on myös todella helppoa ja nopeaa. Lainahakemus täytetään lainapalvelun verkkosivuilla ja lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Lainaa voi hakea heti kun rahan tarve iskee, sillä lainahakemuksen voi täyttää vaikka keskellä yötä ja Vikinglaina siirtää rahat tilille palvelun aukioloaikoina klo: 7-23.

Lainahakemus hyväksytään ja lainanhakijan henkilöllisyys varmennetaan puhelinliittymän avulla. Ensimmäinen lainahakemus tehdään Vikinglainan verkkopalvelussa ja sen jälkeen lainaa voi hakea kätevästi tekstiviestillä käyttämällä henkilökohtaista pin-koodia. Vikinglainalta voi hakea uutta lainaa heti, kun vanha laina on kokonaisuudessaan maksettu takaisin. Lainan voi maksaa takaisin eräpäivään mennessä tai vaihtoehtoisesti aikaisemmin ilman lisäkuluja. Mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä nopeammin voit hakea uutta lainaa.

Vikinglainan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-15, mutta itsepalveluportaalin kautta asiakas voi olla yhteydessä asiakaspalveluun mihin kellon aikaan tahansa. Itsepalveluportaaliin kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla ja henkilökohtaisella pin-koodilla. Itsepalveluportaalissa voi lähettää myös yhteydenottopyynnön.

Vikinglaina yhteystiedot

Vikinglaina / Global FourFinance.
Pohjoisranta 4H 97
00170 Helsinki

E-mail: asiakaspalvelu@fourfinanceglobal.ch
Puhelin: 060003065 (1,98€/min + pvm)
Avoinna: ma-pe 10.00-15.00
Lisää lainapalveluita löydät etusivultamme: Joustoluottoheti.fi