Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Risicum – Edullinen joustoluotto

Risicum kulutusluottoRisicum tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Voit hakea joustoluottoa 2050 – 5000 euroa
 • Käytä luottoa vain silloin kun sitä tarvitset
 • Nosta vain juuri sen verran kuin tarvitset
 • Jos et käytä luottoa, et maksakkaan mistään
 • Maksa takaisin kätevästi haluamasi kokoisissa kuukausierissä
 • Lainapäätös lähes välittömästi – Rahat tilille heti
 • Minimilyhennys vain 10 prosenttia kuukaudessa

Risicum yhteenveto

Risicum tarjoaa 2050 – 5000 euron kokoista joustoluottoa, jota voit käyttää juuri sen verran kun itse haluat. Voit avata luottotilin itselle vaikka vain varmuuden vuoksi, koska jos et nosta lainaa tilille, ei sinulle koidu myöskään mitään kuluja. Voit nostaa juuri sen verran lainaa tilille kuin milloinkin tarvitset. Tee tänään 400 euron nosto, voit kahden päivän päästä nostaa toiset 400 euroa. Voit maksaa käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai vain vaaditun vähimmäiserän kuukaudessa, tai jotain siltä väliltä. Se on täysin sinun päätettävissä, ja sitä mukaan kun maksat lainaasi takaisin, on se taas kohta nostettavassi luottotililtäsi.

Hae joustoluotto tästä

Kuka voi saada joustoluottoa?

Risicum myöntää joustoluottoa vähintään 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla tulee olla moitteettomasti hoidetut raha-asiat, joka tarkoittaa sitä, että maksuhäiriömerkintä johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Tarvitset luoton hakemista varten myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Miten luottoa haetaan Risicum.fi palvelusta?

Hakemus täytetään aina Risicum lainapalvelun verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Täytä hakemus tarkasti, jonka jälkeen suorita Tupas-tunnistautuminen. Tämän jälkeen sinua voidaan pyytää käyttämään Instator-palvelua, jonka avulla varmistetaan sinun takaisinmaksukyky. Instator-palvelu korvaa palkkakuittien lähettämisen postin kautta ja sen ansiosta saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Voit toki lähettää palkkakuitit vanhanaikaisesti postin kautta, mutta tässä tapauksessa voi kestää muutama arkipäivä ennenkuin saat lainapäätöksen.

Miten luotto maksetaan takaisin?

Risicum tarjoaa joustavaa takaisinmaksua, sillä saat noin kuukauden maksuaikaa ensimmäisestä nostosta. Tämän jälkeen voit päättää ensimmäisen laskun saatuasi, että maksatko käyttämäsi joustoluoton kerralla takaisin. Voit myös maksaa vaaditun vähimmäissumman tai jotain tältä väliltä. Vähimmäiserä kuukaudessa määräytyy käytetyn luoton perusteella. Vähimmäiserä on vain 10% käytetystä luotosta, kuitenkin vähintään 50€. Kun maksat lainaa takaisin, on se muutaman päivän sisällä taas nostettavissa luottotililtäsi.

Hae joustoluotto tästä

Kuinka nopeasti saan joustoluottoa tilille?

Kun teet hakemuksen, annetaan sinulla mahdollisuus käyttää Instator-palvelua tulotietojen tarkistamiseen. Instatoriin kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, jolloin sinun ei tarvitse erikseen lähettää tulotositteita. Instator on täysin automaattinen palvelu, joka tarkistaa tulotietosi paikkansa pitävyyden, eikä tietosi tallennu kenenkään muun nähtäväksi.

Käyttämällä Instatoria saat lopullisen lainapäätöksen heti, ja sen ollessa hyväksytty, voit nostaa joustoluottoa heti tilillesi. Muussa tapauksessa saat alustavan lainapäätöksen heti, mutta ennen lopullista päätöstä sinulta voidaan pyytää kopiota palkka-tai eläketositteesta.

Myöntääkö Risicum muita lainoja?

Riscum myöntää joustoluoton lisäksi myös kulutusluottoja. Kulutusluottoa voit hakea 500, 750 tai 1000 euroa. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta ja se maksetaan takaisin tasaerissä.

Kulutusluottoa voi hakea vain yhden kerrallaan. Uutta kulutusluottoa voit hakea heti, kun olet maksanut edellisen kokonaisuudessaan pois. Kulutusluoton saamiseen pätee samat ehdot, kuin Risicumin muillakin lainoilla.

Kulutusluoton kuukausierät ovat seuraavat:

 • 500 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 51,38 € kuukaudessa
 • 750 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 77,07 € kuukaudessa
 • 1000 € kulutuslutossa takaisinmaksuerä on 102,77 € kuukaudessa

Milloin lainaa voi hakea?

Lainahakemuksen voi lähettää milloin vain, vaikka keskellä yötä. Risicum ottaa lainahakemuksia vastaan jokaisena viikonpäivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Lainahakemuksia käsitellään kuitenkin vain palvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Risicum asiakaspalvelu

Puh: 0200 90900 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe 7-22 ja la-su 9-21
Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi
Puh. keskus: 020 764 1440
Fax: 020 764 1442

Lainaesimerkki: Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.