Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Rahapalvelu.fi – Joustoluotto 100-4000 euroa

rahapalvelu.fiRahapalvelu.fi tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja: 19 vuotta
  • Lainatuote: Joustoluotto
  • Lainasummat: 100 – 4000 euroa
  • Makusaika: 1 – 36 kk
  • Vakuudet tai takaajat: Ei tarvita
  • Laina siirretään tilille: 15 minuutissa
  • Uusi asiakas: Ensimmäinen kuukausi – Korko 0% ja kulut 0€

 

hae lainaa

Rahapalvelu.fi – Hae jopa 4000 euron joustoluotto heti tilille

Rahapalvelu.fi on vuonna 2017 avattu lainapalvelu, joka myöntää edullista joustoluottoa aina 4000 euroon saakka. Lainapalvelun tarjoama luottotili on jatkuva luotto, josta voit nostaa lainaa omalle tilille noin 15 minuutissa oman luottorajan puitteissa. Tililuoton kulut ja korot ovat moniin muihin lainoihin verrattuna melko edulliset, sillä kuluja  kertyy vain siitä summasta, jonka olet nostanut omalle tilille.

Rahapalvelun tarjoama tililuotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset pienen summan lainaa useamman kerran, jolloin voit tehdä nostoja omalta luottotililtäsi ja loput lainasta jäävät odottamaan hetkeä, jolloin tarvitset jälleen lainaa nopeasti tilille. Mikäli et nosta rahaa luottotililtäsi, et myöskään maksa siitä mitään, näin tililuotto toimii ilmaisena vararahastona.

Rahapalvelu myöntää 100 – 4000 euron vakuudettomalle lainalle maksuaikaa aina yhdestä kuukaudesta 36 kuukauteen. Voit maksaa lainan takaisin kertamaksuna tai vaihtoehtoisesti pienissä erissä. Luottotiliä hakiessa, voit katsoa lainalaskurilla arvioidun kuukausierän kullekkin lainasummalle.

Kenelle luottotili myönnetään?

Rahapalvelu myöntää lainaa Suomessa vakituisesti asuville 19-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee olla myös riittävät tulot lainan takaisinmaksua varten.

Lainapalvelu voi pyytää hakijaa toimittamaan sähköisesti tai postitse palkkatodistuksen, eläkepäätöksen tai todistuksen Kelan maksamista tuista ennen lopullista luottopäätöstä. Mikäli pyydettyjä liitteitä ei toimiteta lainapalvelulle sovitussa ajassa, niin hakemus hylätään.

Miten luottotili haetaan?

Helpoin tapa hakea lainaa on täyttää lainahakemus lainapalvelun verkkosivulla: www.rahapalvelu.fi. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta, joten voit hakea lainaa vaikka vain katsoaksesi kuinka paljon sinulle myönnetään luottoa.

Hakemuksen täyttämiseen ei yleensä kulu aikaa kuin muutama minuutti. Muista täyttää lainahakemus kuitenkin huolellisesti, sillä virheelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen, jonka jälkeen voit nostaa lainaa omalle tilille oman luottorajan puitteissa.

Rahapalvelu.fi yhteystiedot

Rahapalvelu.fi – IPF Digital Finland Oy

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo: 9:00 – 17:00

Puh. 0800 144 344

asiakaspalvelu@credit24.fi