Skip to content

Rahalaitos

Voit hakea rahalaitoksen kautta jopa 50.000 euroa lainaa!

 • Rahalaitos_artikkeli
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Lainasummat 500-50000 euroa
 • Laina-ajat jopa 15 vuotta
 • Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella
 • Palvelu on sinulle täysin maksuton
 • Enää sinun ei tarvitse lähetellä hakemuksia erikseen moneen paikkaan, koska Rahalaitos hoitaa sen puolestasi

Yhteenveto Rahalaitoksesta

Oletko vähintään 20-vuotias ja tarvitset nopeaa lainaa 500 – 50 000 euroa? Haluatko monta lainatarjousta sähköpostiisi vain yhdellä hakemuksella? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme täyttämään ilmaisen lainahakemuksen Rahalaitoksen verkkosivulla.

Rahalaitoksen kautta voit hakea helposti usean lainatarjouksen yhdellä hakemuksella. Täytä hakemus Rahalaitoksen sivuilla, jonka jälkeen he etsivät sinulle edullisimman lainavaihtoehdon, jonka jälkeen he hoitavat hakemuksesi edelleenlähettämisen. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi lainatarjoukset näiltä lainapalveluilta, joista voit valita itsellesi edullisimman. Voit tietenkin hylätä myös kaikki hakemukset, jos mikään ei miellytä sinua. Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään, eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Lainaa voit hakea Rahalaitoksen kautta, jos olet vähintään 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Sinulla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Lainaa voit hakea omien tarpeidesi mukaan 500 – 40.000 euron väliltä. Maksuajaksi voit valita 2 – 15 vuotta, joten saat laskettua helposti sinulle sopivimmat kuukausierät. Näetkin alustavan arvion lainasi kuukausierästä, kun täytät Rahalaitoksen etusivulla olevaan hakemukseen haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Muista kuitenkin, että nämä numerot ovat vasta arvioita ja Rahalaitos neuvottelee puolestasi edullisimman lainatarjouksen hakemuksesi perusteella. Voit katsoa täältä myös muut kulutusluotot.

Hae joustoluotto tästä

Kuka voi hakea luottoa Rahalaitokselta?

Hakemuksen voi jättää kuka tahansa vähintään 20 vuotta täyttänyt, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemiseen hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinulla tulee olla käytössä oma sähköpostiosoite, koska saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Jos et täytä näitä kriteerejä, katso muut kulutusluottovaihtoehdot täältä.

Miten hakemus tehdään?

Hakemus täytetään aina Rahalaitoksen verkkosivuilla. Siirry Rahalaitoksen verkkosivulle, jolloinka näet heti etusivulla lainanhakulomakkeen. Lomakkeessa kysytään sinulta kaikki tarvittavat tiedot, sekä haluamaasi lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, tarkista vielä että antamasi tiedot ovat varmasti oikein, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.

Hakemusta ei voi tällä hetkellä tehdä puhelimella.

Miten pitkän takaisinmaksuajan voit valita

Rahalaitoksen kautta voit valita lainallesi maksuajaksi 2 – 12 vuotta. Näin ollen saat itse vaikutettua kuukausierän suuruuteen, koska pidempi laina-aika pienentää aika kuukausierääsi.

Suosittelen valitsemaan niin pitkän laina-ajan, että pystyt maksamaan kuukausierät ilman ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti.

Kannattaako luottoa hakea yksin vai yhdessä toisen hakijan kanssa?

Haettaessa lainaa yhteishakijan kanssa, parantuu mahdollisuutesi lainansaantiin huomattavasti. Kahden hakijan avulla takaisinmaksukyky paranee, joka vaikuttaa suoraan lainan myöntämiseen. Tämä vaikuttaa myös lainan korkoon sekä muihin kuluihin merkittävästi. Yhteishakija on henkilö, joka on päähakijan kanssa yhdessä velvollinen hoitamaan lainan takaisinmaksun, sekä muut lainaan liittyvät asiat.

Yhteishakijalla tarkoitetaan yleensä avo- tai aviopuolisoa, tai muuta päähakijan perheenjäsentä.

Milloin lainahakemuksen voi jättää?

Voit hakea lainaa koska tahansa. Rahalaitos ottaa hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Voit siis tehdä hakemuksen koska tahansa. He käsittelevät hakemuksesi palvelun aukioloaikoina ja mikäli jätät hakemuksen, kun palvelu ei ole avoinna, käsittelevät he hakemuksesi heti seuraavana aamuna.

Tämän jälkeen jokainen lainapalvelu, johon Rahalaitos välittää hakemuksesi, käsittelee sen erikseen ja heidän aikataulut voivat hieman poiketa toisistaan.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin?

Lainan voi maksaa kokonaan pois milloin vain tai lyhentää lainaa sovittua nopeammin maksamalla suuremman kuukausierän.

 Onko palvelu maksuton?

Kyllä on. Voit hakea lainaa Rahalaitoksen kautta, eikä se aiheuta sinulle mitään kustannuksia. Voit saada useamman lainatarjouksen sähköpostiisi, jolloin voit päättää otatko lainaa vai et. Vaikka hylkäisit kaikki tarjoukset, ei sinulle tule mitään kuluja.

Rahalaitos saa oman komissionsa yhteistyökumppaneiltaan, joten tämän ansioista asiakkaiden ei tarvitse maksaa palvelun käytöstä mitään.

Hae joustoluotto tästä

Miksi hakemukseni hylättiin?

Hakemuksen hylkäämiseen saattaa johtaa voimassa oleva maksuhäiriömerkintä tai virheelliset/puutteelliset tiedot hakemuksessa.

Täytä hakemus aina huolellisesti ja tarkista tietosi aina ennen hakemuksen lähettämistä. Liitä myös mukaan tarvittavat liitteet, jos vain mahdollista. Silloin mahdollisuutesi saada lainaa nopeammin paranee huomattavasti.

Alla muutamia esimerkkejä Rahalaitoksen kautta haetuista lainoista, sekä niiden kuukausieristä eri maksuajoilla

[table id=36 /]

Taulukossa olevat kuukausierät ovat arvioituja. Tarkka kuukausierä määräytyy aina sen mukaan, minkä lainapalvelun tarjouksen hyväksyt.

Kaikki lainapalvelut löydät etusivultamme:

Related Post

YhdistaLainat.com | Hae lainaa 500-60.000€

YhdistaLainat.com tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
 • Voit hakea lainaa 500 - 60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainallesi voit valita 1-15 vuotta
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 suosittua lainantarjoajaa!
 • Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta
 • Voit pyytää lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et
 • YhdistaLainat.com palvelun kautta haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia
 • Voit helposti yhdistää aikaisemmat lainasi palvelun avulla ja säästää jopa satoja euroja
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Tarvitsetko täysin uutta lainaa? Se onnistuu myös helposti YhdistaLainat.com palvelun kautta!
 • Saat useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään

LainaaNetista.fi – Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Haettavat lainasummat 2000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalleen voi valita 1-15 vuotta
 • Palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Palvelun käyttö on täysin maksutonta
 • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Saat lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Parantaa mahdollisuuksia löytää edullisin laina
 • Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Saat nopeasti useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi
 • Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 €.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €