Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Pikavippi.fi – Pikalaina 18 vuotiaalle

Pikalainaa jopa 6 kuukauden maksuajalla!

pikavippi.fi - lainaa 18 vuotiaallePikavippi.fi tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja 18 vuotta
  • Pikalainaa 100, 200 tai 300 euroa
  • Takaisinmaksuaika 6 kuukautta
  • Nopea ja ilmainen hakemus
  • Pikalaina tilille 15 minuutissa
  • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon
  • Voit jättää hakemuksen koska tahansa

Pikavippi.fi yhteenveto

Alkuperäinen Pikavippi.fi-lainapalvelu myöntää 100, 200 ja 300 euron pikalainoja kaikille yli 18 vuotta täyttäneille. Takaisinmaksuaikaa saat pikalainalle huimat 6 kuukautta. Pikavippi.fi tarjoaa siis tällä hetkellä kaikista lainapalveluista pisintä maksuaikaa. He tarjoavat myös mahdollisuutta eräpäivänsiirtoon, jolloin maksamalla pienemmän summan, siirtyy eräpäivä jopa 6 kuukaudella.

Pikalainan hakeminen tapahtuu joko tekstiviestillä (jos olet jo aiemmin hakenut lainaa heidän kautta) tai tekemällä hakemuksen heidän verkkosivuillaan. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi ja mikäli teet hakemuksen palvelun aukioloaikana, siirtyy pikalaina tilillesi jopa 15 minuutissa.

Jos tarvitset lainaa enemmän kuin 300 euroa, niin silloin paras vaihtoehto on joustoluotto. Edullisen joustoluoton voit hakea myös Pikavippi.fi sivuston kautta.

Hae joustoluotto tästä

Pikalaina on nopea apu pieneen lainantarpeeseen, silloin kun rahaa tarvitsee todella nopeasti. Kaikille meille tulee jossain vaiheessa yllättäviä menoja, joihin ei ole osattu varautua ja jos palkkapäivään on vielä aikaa, on Pikavippi.fi silloin hyvä valinta. Et tarvitse pikalainan hakemiseen lainkaan vakuuksia tai takaajia.

Kenelle Pikavippi.fi myöntää pikalainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalle ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakemuksen tekemiseen tarvitsee myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, joilla tunnistaudutaan lainapalveluun.

Kuinka paljon voin hakea pikalainaa?

Pikavippi.fi myöntää kolmea eri kokoista lainaa. Voit valita lainasummista joko 100, 200 tai 300 euroa. Mikäli tarvitset suurempaa lainaa, suosittelemme vaihtoehdoksi joustoluottoa tai kulutusluottoa. Joustoluotto on joustavampi vaihtoehto kuin pikalaina, ja sitä suositellaan, mikäli haluat suurempaa lainaa, kuin 300 euroa.

Pikavippi.fi hinnastoa

Lainasumma: 100 euroa
Korko: 25 euroa
Maksuaika: 6 kuukautta
Yhteensä: 125 euroa

Lainasumma: 200 euroa
Korko: 50 euroa
Maksuaika: 6 kuukautta
Yhteensä: 250 euroa

Lainasumma: 300 euroa
Korko: 75 euroa
Maksuaika: 6 kuukautta
Yhteensä: 375 euroa

Hae joustoluotto tästä

Eräpäivän siirto 6 kuukaudella

Lainasumma 100€ 
Eräpäivän siirto 25€

Lainasumma 200€
Eräpäivän siirto 50€

Lainasumma 300€
Eräpäivän siirto 75€

Pikavippi on kertaluotto. Lainojen toimituskulut: 100€ lainassa 15 €, 200€ lainassa 30€, 300€ lainassa 45€. Lainojen todellinen vuosikorko on 49,59 %.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Kun teet ja lähetät hakemuksen, saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilille yleensä noin 15 minuutissa, mikäli olet jättänyt hakemuksen silloin kun palvelu on avoinna. Muuna aikana jätetyt ja hyväksytyt lainat maksetaan välittömästi palvelun auetessa.

Suosittelemme aina tekemään hakemuksen huolellisesti ja tarkistamaan kaikki tiedot ennen sen lähettämistä. Näin saat varmiten lainaa nopeasti tilille.

Yleisimmät syyt, miksi et saa lainaa

Siihen on monia syitä miksi sinulle ei välttämättä myönnetä haettua lainaa. Joskus kielteinen päätös saattaa johtua virheellisistä tiedoista hakemuksessa. Siksi suosittelemmekin aina tarkistamaan hakemuksen tiedot tarkasti ennen hakemuksen lähettämistä.

Laina voidaan myös evätä, mikäli sinulla on erääntyneitä laskuja samalle firmalle, kuin mistä haet lainaa.

Maksuhäiriömerkintä on aina myös este lainan saannille.

Asiakaspalvelu

Laskuun liittyvät tiedustelut laskutusasiakaspalveluun:

Puhelinasiakaspalvelu puh. 020 741 2039, avoinna arkisin klo ma-to klo 8-17, pe 8.30-16.00
Sähköpostiasiakaspalvelu email. asiakaspalvelu@svea.fi

Pikavippi-lainaan tai lainan myöntämiseen liittyvät tiedustelut:

puh: 020 741 2030, avoinna arkisin klo 8-20
email: asiakaspalvelu@pikavippi.fi, avoinna joka päivä klo 8-22

Osoite
OPR-Vakuus Oy/Pikavippi asiakaspalvelu
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI