Skip to content

Pikalaina netistä

100 - 60.000€

Tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka me kilpailutamme useilla pankeilla ja muilla luotonantajilla.

Palvelumme on täysin maksuton

Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Valitse halvin lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Valitse niiden joukosta kaikkein halvin laina.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Täytä helppo hakemus

Valitse haluamasi lainasumma 60.000€
saakka ja maksuaika 1-20 vuotta.
Täytä tämän jälkeen lainahakemus.

Vertaile lainatarjouksia

Lainasi kilpailutetaan noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.
Saat nopeasti useita tarjouksia.

Valitse halvin laina

Voit vapaasti vertailal saamiasi tarjouksia. Vasta tämän jälkeen voit päättää, otatko lainaa vai et.

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monta muuta

Pikalaina auttaa nopeaan ja pienempään lainatarpeeseen

Pikalaina on netistä haettava, yleensä nopeasti saatava pieni laina. Se on erinomainen apu varsinkin äkillisiin ja yllättäviin menoihin, joihin et ole osannut varautua.

Meidän kautta löydät helposti halvimman pikalainan. Täytä vain yksi helppo hakemus ja me hoidamme lainasi kilpailuttamisen ilmaiseksi. 

Vertaa useita tarjouksia ja valitse halvin pikalaina.

Pikalaina voidaan myöntää henkilöille, jotka:

  • Ovat vähintään 18-vuotiaita
  • Asuvat vakituisesti Suomessa
  • Omistaa puhtaat luottotiedot
  • Saavat säännöllistä palkka-tai eläketuloa

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on yleensä netistä haettava pieni vakuudeton laina. Pikalaina on periaatteessa sama lainatuote kuin kulutusluotto, mutta lainasummaltaan pieni, alle 2000 euron laina. 

Sitä haetaan usein äkillisiin ja yllättäviin menoihin, kuten auton korjaamiseen, rikkoutuneen kodinkoneen vaihtamiseen tai muiden yllättävien laskujen maksamiseen. Sen hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa.

Pikalainassa maksuaika on yleisesti lyhyt, noin 1-12 kuukautta. Pikalaina on mahdollista saada tilille jo alle tunnissa, koska lainasummat ovat pieniä, eikä lainantarjoajat välttämättä vaadi monia erilaisia tositteita toimitettavaksi ennen lainan maksamista.

Jos tulotiedot pitää varmistaa, onnistuu se usein käyttämällä Instator-palvelua, joka nopeuttaa lainan käsittelyä huomattavasti. 

Vaikka olisitkin hakemassa pienempää lainaa, ei sitäkään kannata hakea hätiköiden, vaan kilpailuta se palvelumme kautta ilmaiseksi. Palvelumme kautta haettavat lainasummat alkavat 100 eurosta, joten pienemmänkin lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Pienissäkin lainoissa saattaa olla huomattavia hintaeroja eri lainantarjoajien välillä. Tavoitat kauttamme noin 30 lainantarjoajaa, joihin kuuluu niin pankkeja, kuin muitakin netissä toimivia lainapalveluita. Saat pian useita lainatarjouksia, joita voit kaikessa rauhassa vertailla, ja valita niistä sen edullisimman lainan joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeeseesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea pikalainaa kauttamme?

Pikalainaa voi hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jotkin lainantarjoajat voivat kuitenkin vaatia hakijalta esimerkiksi korkeampaa ikää, joten tämä voi olla syynä, jos et saa lainatarjousta kaikilta lainantarjoajilta.

Kuinka nopeasti saan pikalainaa tilille?

Tämä riippuu monesta asiasta, mutta nopeimmillaan laina voi olla tililläsi alle puolessa tunnissa. Älä kuitenkaan hae lainaa hätiköiden, vaan vertaile saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa, että osaat varmasti valita edullisimman lainan, etkä näin ollen joudu maksamaan turhasta.

Pitääkö pikalainaa varten olla vakuuksia?

Ei tarvitse. Kukaan palvelussamme mukana olevista lainantarjoajista ei vaadi hakijalta vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Tämän ansiosta lainahakemusten käsittely ja lainojen maksu on erittäin nopeaa.

Miksi hakisin lainan teidän palvelusta?

Olet sitten hakemassa pientä tai suurta lainaa, kannattaa se aina kilpailuttaa usealla lainantarjoajalla. Meidän kautta tavoitat jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Lainatarjousten pyytäminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Joten voit vastaanottaa lainatarjoukset, vertailla niitä, ja vasta sitten päättää otatko lainaa vai et.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Toimimme yhteistyössä kotimaisen Yhdistalainat.com palvelun kanssa. Voit aloittaa hakemuksen tekemisen sivuillamme, jonka jälkeen siirrämme hakemuksesi Yhdistalainat.com palvelun kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen heidän kautta on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.