Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

NordCredit joustoluotto 2000-3000 €

Hae NordCredit joustoluottoa 2000 – 3000 euroa!

nordcredit joustoluotto hetiNordCredit joustoluotto lyhyesti:

 • Ikäraja 18 vuotta
 • Joustoluoton suuruus 2000 – 3000 euroa
 • Minimilyhennys 20% käytetystä luotosta
 • Maksat vasta kun nostat luottoa tilillesi
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Lainapäätös nopeasti
 • Tee juuri sellaisia nostoja kuin tarvitset ja milloin tarvitset

NordCredit joustoluotto

Joustoluottoa voi hakea 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Saat käyttöösi joko 2000 tai 3000 euron luottorajan. Voit käyttää luottoa juuri sen verran kuin tarvitset. Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat, aina luottorajasi puitteissa. Maksat vain siitä lainasta, minkä nostat omalle tilille. Jos et nosta lainaa, et myöskään maksa mistään. Luottotilin avaaminen on täysin maksutonta, eikä aiheuta sinulle mitään kuluja, ellet nosta lainaa tilillesi.

Voit avata luottotilin vaikka varmuuden vuoksi, sillä NordCredit ei peri luottotilin avaamisesta mitään maksua. Näin ollen sinulla on luottotili jo valmiina, jos äkillinen lainan tarve yllättää. Kun olet avannut luottotilin valmiiksi, saat nostettua nopeasti joustoluottoa tilillesi.

Hae joustoluotto tästä

Kuka voi saada NordCredit joustoluottoa?

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot (tulot tarkistetaan joko Instator-palvelulla tai lähettämällä kopio palkka-tai eläkekuitista).

Hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Näiden avulla suoritetaan tunnistautuminen palveluun hakemusta tehdessä.

Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina, joten maksuhäiriömerkintä hakijalla on aina este lainan saannille.

Koska voin hakea joustoluottoa?

Voit tehdä hakemuksen ihan koska tahansa. Hakemuksia NordCredit käsittelee palvelun aukioloaikoina ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 12–20.

Hakemukset, jotka tehdään silloin, kun palvelu on kiinni, käsitellään heti seuraavana aamuna kun palvelu taas aukeaa.

Milloin saan joustoluottoa tilille?

Ensimmäinen nosto tulee tehdä palvelun aukioloaikana, tai jos teet noston muuna aikana, maksetaan laina tilillesi heti palvelun auettua.

Seuraavat nostot voit tehdä koska tahansa ja ne siirtyvät saman päivän aikana seuraaviin pankkeihin:  Aktia, Nordea, Osuuspankki, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Tapiola.

Danske Bankin tileille laina siirtyy välittömästi arkisin klo 7-17.00 ja muuna aikana seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkien tileille rahojen siirto vie 1-2 pankkipäivää.

Voinko nostaa luottoa tekstiviestillä?

Kyllä voit. Sinun tulee aina ensin tehdä hakemus NordCredit verkkosivuilla. Kun saat luottotilin käyttöösi, voit nostaa luottoa tilille  lähettämällä tekstiviestin LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) numeroon 16211.

Miten joustoluottoa maksetaan takaisin?

Voit lyhentää käyttämääsi luottoa halutessasi kuukausierissä. Kuukausierän suuruus vaihtelee aina nostamasi lainan mukaan. Yleisesti kuukaudessa tulee maksaa vähintään 10-20% käytetyn luoton määrästä.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa joustoluottoa takaisin suuremmankin summan kerralla. Tämä lyhentää joustoluottoasi nopeammin ja näin säästät luoton koroissa ja kuluissa.

Sinulla on myös mahdollisuus koska tahansa maksaa koko käytetty luotto takaisin kerralla. Tämä ei aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia. Jos haluat maksaa lainan kerralla takaisin, voit tarkistaa avoimen saldon kirjautumalla lainapalvelun sivulle tai lähettämällä viestin heidän asiakaspalveluun, jolloin he ilmoittavat sinulle summan, joka sinun tulee maksaa.

Kun olet maksanut koko luoton takaisin, ei sinulle enää kerry mitään maksettavaakaan. Voit tämän jälkeen kuitenkin koska tahansa nostaa luottoa tilillesi, eikä sinun tarvitse täyttää hakemusta joka kertaa uudelleen.

Miksi valita juuri NordCredit lainapalvelu?

 • Nordcredit on luotettava ja vaivaton lainapalvelu, joka on myöntänyt edullista lainaa vuodesta 2011 lähtien.
 • Lainapalvelu myöntää luottoa vastuullisesti ja kaikkia lakisäädöksiä noudattaen.
 • Nordcredit kunnioittaa asiakkaiden oikeutta yksityisyyteen, joten lainanhakijan ei tarvitse kertoa mihin tarkoitukseen laina haetaan.
 • Nordcredit lainapalvelusta voit saada jopa 3000 euron luottorajan.
 • Nordcredit ilmoittaa lainojen kuukausierät aina selvästi, joten et joudu suurien kuukausierien yllättämäksi.
 • Voit nostaa ja maksaa joustoluottoa takaisin pienissä erissä.
 • Lainan kuukausierä on aina alle 220 euroa.

NordCredit yhteystiedot

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@lainasto.fi

0600 30 6000 (1,50€+pvm/min)

Asiakaspalvelu avoinna Ma-Pe 08:00-22:00, La-Su 12:00-20:00

Postiosoite

NORDCREDIT / Lainasto Oy
Kristiinankatu 3 B
20100 Turku

Y-tunnus: 2382033-5