Nopea laina on apu moneen tukalaan tilanteeseen, kun tulee yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua.

Netistä on mahdollista saada niin pientä, kuin suurtakin lainaa nopeasti moneen eri tarpeeseen.

Koska kaikki netistä haettavat lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia, on niiden käsittelyajat todella nopeat.

Erityisesti pikavippi ja joustoluotto ovat nopeita lainoja, jotka on mahdollista saada käyttöön alle 15 minuutissa. Varsinkin kun joustoluotto on kerran avattu, saa omalta luottotililtä nostettua lainaa muutamissa minuuteissa.

Joten jos mielessäsi on nopea laina, on suosittelemamme lainatuote joustoluotto. Sen haettua, ei sinun tarvitse tulevaisuudessa tuskailla hakemusten täyttämisessä kun tarvitset lainaa nopeasti.

Löydät alta tämän hetken suosituimmat ja luotettavimmat lainapalvelut, joista on mahdollista saada nopea laina.

 

Suomilimiitti

Suomilimiitti joustoluotto 2000 euroaSuomilimiitin joustoluotto on todella nopea laina. Saat käyttöösi lainan 2000 euron luottorajalla. He tarjoavat myös uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan 2000 euroon saakka!

Voit nostaa tätä lainaa tilillesi aina tarpeen mukaan. Nostoja voit tehdä niin usein kuin haluat.

Heidän joustoluottoa voit hakea, jos olet vähintään 21-vuotias. Hakemuksen voit tehdä koska tahansa ja lainapäätöksen saat nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu aina käytetystä lainasta. Joten mitä enemmän maksat lainaa takaisin, sitä nopeammin maksettava kuukausieräkin pienenee, mikäli et tee uusia nostoja välissä.

Hae lainaa tästä >>

 

Reissuluotto

Reissuluotto myöntää 2000-5000 euron lainaa nopeasti. Heidän laina maksetaan aina kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta.

Tee ilmainen hakemus ja hae lainatarjous ilmaiseksi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, eikä hakemuksen tekeminen maksa mitään.

Voit hakea Reissuluoton mihin tarkoitukseen tahansa, sillä he eivät koskaan vaadi selityksiä sille, mihin olet lainasi käyttämässä. Joten jos tarvitset hieman suurempaa ja nopeaa lainaa, suosittelemme tutustumaan kyseiseen palveluun.

Hae lainaa tästä >>

 

Credit24

Credit24 - Lainaa nopeasti 10-4000€Credit24 on yksi tämän hetken edullisimmista joustoluotoista. Heiltä voit hakea nopeasti käyttöösi jopa 4000 euron joustoluoton.

Nosta lainaa nopeasti tilille juuri silloin kun itse haluat. Nostot voivat olla minkä kokoisia tahansa ja nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa, tietenkin oman luottorajan puitteissa.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain vähintään vaadittu minimilyhennys. Lainan voi maksaa myös nopeammin, jolloin korkoja ja kuluja ehtii kertymään vähemmän. Kun lainaa maksetaan takaisin, on lyhennetty osuus pian nostettavissa omalta luottotililtä.

Credit24 ikäraja on vain 19 vuotta!

Hae lainaa tästä >>

 

Miten saan lainaa nopeasti?

Jos täytyy saada nopea laina, on muutamia asioita jotka kannattaa huomioida ennen lainan hakemista ja sen aikana.

[wpsm_list type=”arrow”]

  • Palvelun vaatimukset. Ensimmäisenä tulee tarkistaa mitä vaatimuksia lainapalvelu hakijalle asettaa. Tämä on ensimmäinen asia, jolla saat karsittua heti sellaiset lainapalvelut pois, joista sinun ei ole mahdollista edes saada lainaa nopeasti.
  • Aukioloajat. Jotta lainapalvelu käsittelesi hakemukset ja siirtäisi hakemasi lainan nopeasti tilillesi, kannattaa hakemus jättää aina palvelun aukioloaikana. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely ja lainan siirto siirtyy seuraavaan aamuun.
  • Lainapalvelun käyttämät pankit. On syytä myös tarkistaa ennen lainan hakemista, mihin pankkeihin laina siirtyy välittömästi. Yleensä on muutama pankki, joihin laina siirtyy vasta 1-2 arkipäivän kuluessa. Tiedot näistä löydät aina lainapalveluiden omilta verkkosivuilta.
  • Hakemuksen tiedot. Hakemusta täyttäessä kannattaa olla tarkkana, sillä monesti hakemus hylätään hakemuksessa olevien puutteellisten tai väärien tietojen takia.
  • Mahdolliset liitteet. Jos lainahakemuksessa on mahdollisuus liittää mukaan tositteet omista tuloista, kannattaa tämä ehdottomasti tehdä. Silloin lainapalvelulla on heti tarvittavat tiedot, jotta he voivat käsitellä hakemuksen nopeasti loppuun. Vaikka he eivät sitten tositteita tarvitsisikkaan, ei niistä mitään haittaakaan ole.
  • Lainatarjouksen allekirjoittaminen. Jos sinulle annetaan mahdollisuus allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti käyttämällä verkkopankkitunnuksia, kannattaa tämä hyödyntää. Tämä nopeuttaa lainan saantia huomattavasti.

[/wpsm_list]

 

Nopea laina yllättäviin menoihin

Kenelle tahansa meistä saattaa tulla yllättävä tilanne, kun tarvitsee lainaa nopeasti. Harva osaa varautua kaikkeen mahdolliseen, joten joskus yksinkertainen nopea laina on paras vaihtoehto tällaisiin tilanteisiin.

Esimerkiksi kun auto hajoaa kesken lomamatkan tai muuten vaan sitä tarvitsee päivittäin arjessa erilaisten matkojen kulkemiseen. Siinä ei juurikaan ole aikaa odotella palkkapäivää, että auton voi viedä korjaamolle. Silloin netistä haettu vakuudeton ja nopea laina takaa sen, että auton saa mahdollisimman nopeasti kuntoon. Lainan hakeminen onnistuu mistä tahansa vaikka puhelimella, joten vaikka auto hajoaisi kesken lomamatkan, onnistuu lainan hakeminen siltä paikalta muutamissa minuuteissa.