Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Matkaluotto.fi

matkaluotto.fiMatkaluotto.fi tiedot lyhyesti:

  • ikäraja 20 vuotta
  • Kulutusluottoa voit hakea 2000 – 10 000 euroa
  • Lainan takaisinmaksuaika on 6-60 kuukautta
  • Ilmainen hakemus verkossa
  • Lainapäätös muutamassa minuutissa
  • Vakuudeton laina nopeasti tilille
  • Rahat tilille jopa samana päivänä

 

hae lainaa

Matkaluotto.fi – Hae matkaluotto ja lähde lomalle heti huomenna

Oletko kyllästynyt tavalliseen arkeen ja haluaisit lähteä vaihteeksi muutamaksi viikoksi ulkomaille? Vai haluaisitko lähteä lomalle perheesi kanssa, mutta raha on ainoa este lomalle lähtöön? Jos vastasit kyllä edellä esitettyihin kysymyksiin, niin siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan tarkemmin Matkaluotto.fi lainapalveluun.

Matkaluotto.fi on vielä melko uusi lainapalvelu, josta voit hakea lomalainaa helposti verkosta täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen, jonka täyttämiseen ja lähettämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Voit valita lainasummaksi 2000 – 10 000 euroa ja takaisinmaksuajaksi 6-60 kuukautta riippuen lainasummasta.

Matkaluotto.fi palvelun tarjoama laina on perinteinen kulutusluotto, joka maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen lainaa maksetaan takaisin kuukausittain sovituissa erissä. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, sillä lainaa voi hakea tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen vaikka heti, sillä et tarvitse muuta kuin toimivan nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset.

Matkaluoton tarjoama kulutusluotto on perinteiseen pankkilainaan verrattuna melko nopea laina, sillä hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä!

Kuka voi hakea Matkaluotto.fi palvelusta kulutusluottoa?

Matkaluottoa myönnetään yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset / riittävät palkka- tai eläketulot lainan takaisinmaksua ajatellen. Lisäksi hakijalla on oltava suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Lainapalvelu tarkistaa myös hakijan luottotiedot aina ennen lainan myöntämistä, joten yhä rekisterissä näkyvä maksuhäiriömerkintä johtaa aina automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen.

Miten kulutusluottoa haetaan?

Lainaa haetaan Matkaluotto.fi verkkosivulla olevalla ilmaisella lainahakemuksella. Pääset siirtymään Matkaluoton omille kotisivuille tästä: Lainahakemus.

Valitse ensin sopiva lainasumma, joka varmasti riittää lomamatkaan. Seuraavaksi voit valita sopivan laina-ajan väliltä 6-60 kuukautta. Täytä hakemukseen vaaditut tiedot ja täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka, jonka jälkeen sinua pyydetään enää tunnistautumaan palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakemasi laina siirretään kokonaisuudessaan tilillesi.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain sovituissa erissä. Kuukausierän suuruus vaihtelee aina myönnetyn lainasumman ja sovitun takaisinmaksuajan mukaan.

Lainapalvelun verkkosivulla olevalla lainalaskurilla voit katsoa arvioidun kuukausierän suuruuden, mutta lopullisen kuukausierän näet lainatarjouksesta, ennen lainan hyväksymistä.

Lainapalvelun yhteystiedot

Matkaluotto.fi – Aasa Oy

Hiomotie 19

00380 Helsinki

Asiakaspalvelu

Ma-Pe kello 9.00 – 17.00

Puhelinnumero: 0600 04045

Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi