Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Luottoraha – Joustoluotto 2000 euroa

Luottoraha joustoluottoLuottoraha tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Vakuudettomat lainat 2000 euroa
  • Tee juuri sellaisia nostoja kuin tarvitset
  • Nosta luottoa tilille silloin kun sitä tarvitset
  • Takaisinmaksu kuukausierissä
  • Voit maksaa luottoa myös suuremmissa erissä takaisin
  • Kun maksat luottoa takaisin, on se pian taas nostettavissa

Luottoraha yhteenveto

Luottorahan joustoluotto on jatkuva ja nopea laina. Saat 2000 euron luottotilin käyttöösi, josta voit käyttää lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Sinun ei siis tarvitse käyttää koko summaa, vaan voit käyttää esimerkiksi tänään 100 euroa ja vaikka kahden viikon päästä nostaa 300 euroa, tai kuinka paljon sitten milloinkin tarvitset. Maksat takaisin vain siitä lainasta mitä käytät. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa joustoluottoa heti tilillesi.

Luottoraha lähettää sinulle laskun kerran kuukaudessa, jolloin voit maksaa vaaditun vähimmäiserän, koko lainasumman kerralla tai jotain siltä väliltä. Takaisinmaksusumma on täysin sinun päätettävissä, kunhan vain maksat vähintään vähimmäiserän verran takaisin. Kun maksat lainaa takaisin, on se sitä mukaan taas pian nostettavissa luottotililtäsi.

Luoton hakeminen on täysin ilmaista ja voit avata joustoluottotilin ihan vaan vaikka varmuuden varalta, sillä et maksa mitään, ellet käytä lainaa. Näin sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada lainaa heti, kun sen tarve tulee. Silloin sinun ei tarvitse enää alkaa täyttämään hakemuksia ja odottamaan lainapäätöksiä, vaan saat lainaa heti tilille.

Hae joustoluotto tästä

Kenelle Luottoraha myöntää joustoluottoa?

Hakijan tulee olla täyttänyt vähintään 20 vuotta. Hakijalta odotetaan moitteettomasti hoidettuja raha-asioita, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla suomalainen henkilötunnus.

Lainan saamiseen vaaditaan myös oma matkapuhelinnumero, sekä sähköpostiosoite.

Lainan nostaminen

Miniminosto Luottorahalla on 50 euroa. Voit siis nostaa lainaa heti 50-2000 euroa, juuri oman tarpeesi mukaan. Jos olet tehnyt aiemmin jo noston, voit silti tehdä uusia nostoja, ellei sinulla ole erääntyneitä laskuja Luottorahalle, eikä luottorajasi ylity. Nostettavan lainasumman voit valita 10 euron tarkkuudella.

Koska joustoluottoa voi hakea?

Joustoluottohakemuksen voit lähettää koska tahansa. Hakemukset Luottoraha käsittelee arkisin 8:30-23:00, lauantaisin klo 10:30-18:00 ja sunnuntaina 13:30-17. Luottopäätöksen saat sähköisesti välittömästi hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Kuinka joustoluotto maksetaan takaisin?

Luottoa lyhennetään aina kuukausittain. Sinun tulee maksaa kuukausittain vaadittu minimierä, mutta voit toki maksaa aina enemmänkin tai vaikka koko lainan kerralla pois.

Saat laskun kerran kuukaudessa, josta näet vaaditun vähimmäiserän. Vähimmäiserä riippuu aina käytetyn luoton määrästä, joten jos et nosta luottoa tilille, et myöskään maksa mistään.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Useimmissa tapauksissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät lainanhakijan tilille välittömästi.

Luottoraha asiakaspalvelu

Aukioloajat

Ma-Pe 08.30-23.00
La 10.30-18.00
Su 13.30-17.00

Puh. 09 315 77610 (pvm)

Email: asiakaspalvelu@luottoraha.fi

Osoitetiedot
C Finance Oy / LuottoRaha
Annankatu 16 B
00120 Helsinki

Hae joustoluotto tästä