Skip to content

Limiitti.fi – Joustoluotto 500-2000 euroa

Limiitti.fi joustoluotto – ensimmäinen 1000 euron nosto ilman nostokuluja

limiitti joustoluottoLimiitti.fi lyhyesti:

 • Ikäraja joustoluotolle on 18 vuotta
 • Joustoluoton suuruus 500 tai 2000 euroa
 • Voit tehdä ensimmäisenä nostona 1000 euroa, jonka saat täysin ilman nostokuluja
 • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi
 • Nosta lainaa heti kun sitä tarvitset
 • Voit maksaa käyttämäsi luoton takaisin kerralla tai kätevästi kuukausierissä

Yhteenveto Limiitti.fi-palvelusta

Limiitti.fi:stä voit saada joustoluottoa joko 500 tai 2000 euroa. Voit tehdä maksuttoman ja helpon hakemuksen koska tahansa. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi, jos käytät hakemuksen yhteydessä Instator-palvelua. Joustoluotto on käytössäsi heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen, jonka jälkeen voit nostaa joustoluottoa heti tilille. Limiitti.fi lainapalvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, mikäli et nosta joustoluottoa tilille. Voit siis hakea lainapäätöksen ja avata joustoluottotilin tarvittaessa vaikka vain varmuuden varalle. Joustoluoton suuruuden määrittää Limiitti.fi sen jälkeen, kun he ovat tarkastaneet hakemuksesi.

Hae joustoluotto tästä

Joustoluottoa voi hakea Limiitti-lainapalvelusta kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee olla myös säännölliset palkka-tai eläketulot. Limiitti.fi ilmoittaa lopullisen lainapäätöksen kun hakija on lähettänyt hakemuksensa.

Limiitti.fi joustoluotto on kätevä apu, sillä voit nostaa luottoa tilille juuri silloin kun tarvitset, ja milloin tarvitset. Voit maksaa joustoluottoa takaisin kahdella eri tavalla, maksat koko käyttämästi luoton kerralla takaisin tai vaihtoehtoisesti voit maksaa joustoluottoa kätevästi kuukausierissä. Kuukausierissä vähimmäiserä määräytyy sen mukaan, kuinka paljon olet nostanut joustoluottoa tilillesi. Vähimmäiserä kuukaudessa kuitenkin on 50 euroa ja suurimmillaan 250 euroa.

Kenelle Limiitti myöntää joustoluottoa

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka-tai eläketulot. Lainan hakemiseen tarvitsee myös verkkopankkitunnukset, joita käytetään Tupas-tunnistautumiseen rekisteröityessä Limiitti.fi:n palveluun.

Maksuhäiriömerkintä hakijalla johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Hakijan tiedot tarkistetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Limiitti.fi tekee lopullisen lainapäätöksen hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kuinka joustoluotto haetaan

Hakemus täytetään aina Limiitti.fi:n verkkosivuilla. Sinun tulee tunnistautua palveluun käyttämällä verkkopankkitunnuksia, jonka jälkeen pääset tekemään hakemuksen. Koska hakijalla tulee olla säännölliset palkka-tai eläketulot, tarkistetaan ne myös. Ehdottomasti nopeiten tämä tapahtuu käyttämällä Instator-palvelua, joka tarkistaa automaattisesti tulosi. Instator ei tallenna pankkitietojasi mihinkään, eikä kukaan pääse käsiksi palkka-tai pankkitietoihisi.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää kopion palkkakuitistasi hakemuksen yhteydessä sähköisesti tai kirjeellä postin kautta. Tämä vaihtoehto on hieman hitaampi kuin Instator, jolloin hakemuksesi käsittely voi viedä muutaman päivän.

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua ottamaan lainaa, tai aiheuta sinulle mitään kustannuksia. Voit halutessasi hakemuksen jälkeen vielä peruuttaa lainan ottamisen, mikäli niin haluat.

Kuinka nopeasti saan luottoa tilille?

Limiitti.fi lainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä tarkoittaa sitä että voit tehdä nostoja juuri silloin kun haluat, vaikka keskellä yötä. Kun olet tehnyt hakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa joustoluottoa Limiitti.fi:n verkkosivuilla tai tekstiviestillä. Saat hakemuksen jälkeen itsellesi pin-koodin, joka kannattaa pitää tallessa, sillä sitä käytetään kun kirjaudut omille sivuillesi tai teet noston tekstiviestillä.

Tekstiviestillä lainan nostaminen tilille tapahtuu seuraavasti: Lähetä viesti ”NOSTO summa PIN-koodi” numeroon 16520.

Limiitti.fi tarjoaa myös mobiilisovellusta, jonka voit ladata. Se helpottaa lainojesi hallintaa huomattavasti, koska näet kaikki tarvittavat tiedot yhdestä paikasta ja lainan nostaminen tilille on helppoa ja nopeaa.

Hae joustoluotto tästä

Nostin lainaa viime viikolla 200 euroa, voinko nostaa tänään lisää?

Voit tehdä niin monia nostoja kuin haluat, mikäli sinulla on vielä luottoa käyttämättä. Nostoja ei voi tehdä, jos olet käyttänyt koko luottosi, jolloin sinun tulee maksaa lainaa takaisin, ennenkuin sinulla on taas nostettavaa omalla luottotililläsi.

Edelliset laskut tulee olla myös maksettuna ennen luoton nostamista. Mikäli sinulla on erääntyneitä laskuja Limiitti.fi lainapalveluun, et voi tehdä uusia nostoja ennenkuin laskut on maksettu.

Kun olet maksanut koko lainasi takaisin, ei sinulle enää kerry mitään kuluja. Sinulle kertyy maksettavaa vain silloin kun olet käyttänyt lainaa luottotililtäsi.

Joustoluoton takaisinmaksu

Luottoa voit maksaa joustavasti takaisin kuukausierissä. Minimilyhennyksen määrää määräytyy nostamasi luoton mukaan. Yleisin minimilyhennys on 10-20% avoimesta lainasta.

Voit myös koska tahansa maksaa suuremmankin summan kerralla takaisin. Näin ollen lyhennät lainaa nopeammin ja säästät lainan koroissa. Kun maksat luottoa takaisin, on se taas pian käytettävissä omalta luottotililtäsi.

Jos haluat maksaa takaisin koko lainan kerralla, voit tarkistaa avoimen lainan määrän joko kirjautumalla Limiitti.fi verkkosivuilla omille sivuille tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluun.

Limiitti.fi yhteystiedot

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:
arkisin klo 8.00-22.00,
la klo 10.00-21.00 ja
su klo 12.00-18.00

Puh: 010 219 5500
Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Osoite:

Tact Finance Oy
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

Esimerkkejä Limiitti.fi lainoista

Alla olevaan taulukkoon on otettu huomioon, että et ole hakenut aiemmin lainaa Limiitti.fi palvelusta.

Uusi asiakas saa 1000 euron noston ilman nostokuluja 2000 euron lainasta.

Limiitti.fi tarjoaa myös osamaksumahdollisuutta, jolloin minimilyhennys on vähintään 50 euroa kuukaudessa, ja enintään 250 euroa, kuten taulukosta huomaat.

[table id=32 /]

Related Post

YhdistaLainat.com | Hae lainaa 500-60.000€

YhdistaLainat.com tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
 • Voit hakea lainaa 500 - 60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainallesi voit valita 1-15 vuotta
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 suosittua lainantarjoajaa!
 • Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta
 • Voit pyytää lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et
 • YhdistaLainat.com palvelun kautta haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia
 • Voit helposti yhdistää aikaisemmat lainasi palvelun avulla ja säästää jopa satoja euroja
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Tarvitsetko täysin uutta lainaa? Se onnistuu myös helposti YhdistaLainat.com palvelun kautta!
 • Saat useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään

LainaaNetista.fi – Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Haettavat lainasummat 2000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalleen voi valita 1-15 vuotta
 • Palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Palvelun käyttö on täysin maksutonta
 • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Saat lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Parantaa mahdollisuuksia löytää edullisin laina
 • Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Saat nopeasti useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi
 • Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 €.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €