Skip to content

Lainojen yhdistäminen

60.000€ saakka

Tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka me kilpailutamme useilla pankeilla ja muilla luotonantajilla.

Palvelumme on täysin maksuton

Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Valitse halvin lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Valitse niiden joukosta kaikkein halvin laina.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Täytä helppo hakemus

Valitse haluamasi lainasumma 60.000€
saakka ja maksuaika 1-20 vuotta.
Täytä tämän jälkeen lainahakemus.

Vertaile lainatarjouksia

Lainasi kilpailutetaan noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.
Saat nopeasti useita tarjouksia.

Valitse halvin laina

Voit vapaasti vertailal saamiasi tarjouksia. Vasta tämän jälkeen voit päättää, otatko lainaa vai et.

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monta muuta

Lainojen yhdistäminen auttaa pienentämään lainojen kuluja

Lainojen yhdistäminen on erinomainen vaihtoehto silloin, jos sinulle on kertynyt useita erilaisia lainoja tai muita maksuja, joita lyhennät kuukausittain. 

Voit kilpailuttaa kauttamme edullisen yhdistelylainan, jolla saat yhdistettyä useat lainat yhdeksi helpommin hoidettavaksi lainaksi. Voit säästää satoja, jopa tuhansia euroja lainojen koroissa ja kuluissa. Saat myös pienennettyä lainasi kuukausierää.

Voit yhdistää lainat kauttamme, jos olet:

  • Vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen
  • Hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Vakituisessa työsuhteessa tai saat muuta säännöllistä tuloa

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tähän haetaan usein suurempi kulutusluotto, jolla maksetaan kaikki aikaisemmat lainat pois. Näin jäljelle jää vain yksi laina hoidettavaksi.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä ja pienentää lainojen korkoa ja kuluja. Myös kuukausierä on mahdollista saada sovitettua paremmin omalle taloudelle sopivaksi.

Lainojen lisäksi on mahdollista yhdistää myös esimerkiksi luottokortit ja muut osamaksut, joita lyhennetään kuukausittain. Mitä useamman lainan ja osamaksun yhdistät, sitä suuremman hyödyn lainojen yhdistäminen tuo.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi yhdistää lainat palvelussamme?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja saat säännöllistä tuloa. Joillain palvelussamme olevilla lainantarjoajilla saattaa olla tiukemmat vaatimukset hakijalle. Voit kuitenkin koska tahansa tehdä lainahakemuksen ja katsoa millaiset tarjoukset saisit.

Maksaako lainojen yhdistäminen kauttanne?

Ei maksa. Palvelumme on kuluttajille täysin ilmainen, eli voit täysin maksutta pyytää lainatarjoukset koska tahansa. Tarjousten vastaanottaminen ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit halutessasi hyväksyä jonkin tarjouksista tai voit hylätä ne kaikki ilman mitään lisäkustannuksia.

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää?

Mikäli lainojesi kokonaissumma on alle 60.000 euroa, voit hakea yhdistelylainaa kauttamme. Lainan suuruuden voit valita hakemusta tehdessä 100 euron tarkkuudella.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä?

Yhdistämällä lainat pääset eroon useista päällekkäisistä koroista ja kuluista. Kun haet yhden isomman lainan, saat siihen todennäköisesti pienemmän koron kuin pienemmissä lainoissa. Se helpottaa myös talouden hallintaa, koska sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi. Saat myös valittua itsellesi sellaisen kuukausierän, joka parhaiten sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Toimimme yhteistyössä kotimaisen Yhdistalainat.com palvelun kanssa. Voit aloittaa hakemuksen tekemisen sivuillamme, jonka jälkeen siirrämme hakemuksesi Yhdistalainat.com palvelun kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen heidän kautta on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.