Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä ja helpotusta omaan talouteen!

Onko sinulle päässyt kertymään useita pieniä lainoja? Älä turhaan maksa monien lainojen päällekkäisiä kuluja ja korkoja, vaan yhdistä lainat ja säästä. 

On täysin turhaa maksaa montaa lainaa, luottokortteja tai muita osamaksuja erikseen, koska niistä jokainen kerryttää kuukausittain korkoa ja mahdollisia muita kuluja, joista nopeasti voi kasvaa suurikin summa.

Kilpailuttamalla yhden edullisen lainan ja maksamalla aiemmat lainat pois, voit säästää suuriakin summia vuositasolla.

Lainojen yhdistäminen tuo myös säästön lisäksi helpotusta omaan talouden hallintaan. Enää sinun ei tarvitse muistella monia eri eräpäiviä ja kuukausierien suuruuksia, puhumattakaan laskujen järjestämisestä joita kerääntyy joka kuukausi.

Yhdistä lainat hakemalla yksi, huolellisesti vertailtu ja kilpailutettu laina, jolla pääset kerralla eroon muista maksuista. On paljon helpompaa hoitaa vain yhtä lainaa, sekä käyttää säästetty raha kuukausittain mihin tahansa muuhun kuin korkojen ja kulujen maksamiseen.

 

Yhdistä lainat vaivattomasti

Edullisen lainan kilpailuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä edes aikaa vievää. Tiesitkö, että netissä toimii juuri tähän tarkoitukseen tehtyjä, täysin ilmaisia palveluita?

Näiden palveluiden avulla voit hakea lainaa jopa 60.000 euroon saakka. He eivät itse myönnä lainaa, vaan toimivat yhteistyössä useiden pankkien ja lainantarjoajien kanssa.

Kun teet lainahakemuksen heidän sivuilla, he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Näin tavoitat parhaillaan jopa 30 erilaista lainantarjoajaa vain yhdellä hakemuksella.

Tämän jälkeen heidän yhteistyökumppanit lähettävät oman lainatarjouksensa suoraan sinulle. Pääset näin ollen vertaamaan helposti usean lainapalvelun ja pankin lainatarjouksia, eikä se vienyt aikaa kuin 5 minuuttia.

Näiden palveluiden käyttö on myös täysin riskitöntä, sillä tarjousten pyytäminen ei pakota sinua ottamaan lainaa. Sinulla on täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, mikäli niistä mikään ei sovi omiin tarpeisiisi.

Jos et hyväksy mitään saamistasi tarjouksista, ei sinulle tule mitään maksettavaakaan. Kuulostaa melko hyvältä, sekä täysin riskittömältä, koska voit huoletta katsoa millaisia tarjouksia saisit, jos haluaisit yhdistää lainat.

Suosituimmat lainapalvelut lainojen yhdistämiseen

Omalaina.fi

Omalaina.fi on kotimainen, lainan kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Heidän kautta voit kilpailuttaa lainasi jopa 30 pankilla ja lainantarjoajalla. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä tarjouksien pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa. Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella!

Lainamäärät: 100-60.000€
Maksuajat: 1-15 vuotta
Ikäraja: 18 vuotta

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka on palvellut jo tuhansia suomalaisia heidän lainatarpeissaan. He nousivat suosioon lainan edullisen hinnoittelun ja hakemisen helppouden johdosta. Voit helposti hakea heiltä vakuudetonta kulutusluottoa netin kautta!

Lainamäärät: 1000-60.000€
Maksuajat: 1-15 vuotta
Ikäraja: 23 vuotta