Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Lainasto – Joustoluotto 2000-3000 €

lainasto.fi

Lainasto – Hae 2000 – 3000 euron joustoluotto minuuteissa

Lainasto on lainapalvelu, joka myöntää joustavaa ja täysin vakuudetonta lainaa 2000 – 3000 euroa.

Voit hakea joustoluottoa 2000 euron tai 3000 euron luottorajalla helposti verkossa ilmaisella hakemuksella.

Joustoluottoa myönnetään yli 21 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat käyttöösi oman luottotilin, josta voit nostaa lainaa omalle tilille 100 eurosta ylöspäin aina omaan luottorajaan saakka tai vaihtoehtoisesti voit nostaa koko lainasumman kerralla tilillesi.

Luottotilin hakeminen ja pitäminen vararahastona on maksutonta, kuluja kertyy vasta kun olet nostanut luottoa tilillesi.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu joko pienissä kuukausierissä sen mukaan, kuinka paljon olet nostanut luottoa tilillesi tai halutessasi voit maksaa koko lainasumman kerralla takaisin. Voit myös maksaa takaisin jotain minimilyhennyksen ja koko lainasumman väliltä, jonka jälkeen se on pian taas nostettavissa luottotililtäsi.

hae lainaa

 Lainasto joustoluotto lyhyesti:

  • Ikäraja 21 vuotta
  • Joustoluoton suuruus 2000 – 3000 euroa
  • Luoton takaisinmaksuaika on 3-34 kuukautta
  • Maksa kuukausittain minimilyhennys, koko laina tai jotain siltä väliltä
  • Kuukausierien suuruus alk. 50 euroa max 220 euroa
  • Luottopäätös muutamassa minuutissa
  • Ilmainen lainahakemus verkossa, joka on avoinna 24/7
  • Voit hakea luottotilin ilmaiseksi, korkoja ja kuluja kertyy vasta kun olet nostanut lainaa tilille
  • Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilille
  • Joustoluoton kuluesimerkki: lainasumma 2000 euroa, tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 12 kk. Kulujen osuus 1086,91 euroa, maksat takaisin yhteensä 3086,91 euroa, todellinen vuosikorko 135,62 %

Kenelle Lainasto myöntää lainaa?

Lainasto myöntää joustoluottoa verkossa kaikille 21 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka asuvat vakituisesti Suomessa. Hakijalla on oltava säännölliset tulot luoton takaisinmaksua ajatellen. Hakijalta vaaditaan lisäksi puhtaita luottotietoja, joten maksuhäiriömerkintä johtaa aina automaattisesti hakemuksen hylkäämiseen.

Miten joustoluotto haetaan?

Lainaa haetaan Lainasto.fi verkkopalvelussa olevalla ilmaisella lainahakemuksella, joka on avoinna 24/7. Hakemuksen täyttäminen vie aikaa yleensä vain muutaman minuutin.

Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, jonka jälkeen hakijan tulee tunnistautua palveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen hakemus lähetetään lainapalveluun. Muutaman minuutin kuluttua hakija saa lainapäätöksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, luottoa voi nostaa omalle tilille välittömästi.

Lainasto voi pyytää hakijaa vielä toimittamaan esimerkiksi palkkakuitin postitse tai sähköisesti, jolla varmistetaan hakijan riittävä takaisinmaksukyky.

Miten Joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu?

Nostettua luottoa voi lyhentää kuukausittain osamaksulla vaaditun vähimmäiserän verran, joka määräytyy aina käytetyn luoton perusteella. Avoimen lainasumman voi maksaa vaihtoehtoisesti myös kokonaan kerralla takaisin tai jotain minimilyhennyksen ja koko käytetyn lainan väliltä. Maksettu luotto on pian jälleen nostettavissa luottotililtä.

Joustoluoton minimikuukausierä on 50 euroa ja maksimi 220 euroa. Lainaa hakiessa voit tutustua kuukausieriin tarkemmin lainapalvelun verkkosivulla olevalla lainalaskurilla.

Mikäli sinulle tulee ongelmia maksaa laina ajallaan takaisin, niin ota yhteyttä viipymättä Lainasto.fi asiakaspalveluun, jolloin voit sopia lainan uudesta takaisinmaksusta. Näin vältyt turhilta kuluilta ja mahdollisesti perintäkuluilta ja maksuhäiriömerkinnältä.

Kuinka paljon Lainasto myöntää joustoluottoa?

Lainasto myöntää hakijalle 2000 tai 3000 euron luottotilin, josta voit siirtää lainaa omalle tilille tarpeen mukaan.

Kun luoton maksaa ajallaan takaisin, on se heti uudelleen nostettavissa ilman erillistä hakemusta.

Voinko saada laskun sähköpostiin?

Voit halutessasi valita laskun toimitustavaksi sähköpostin, jolloin perinteistä paperilaskua ei enää lähetetä. Huomioithan kuitenkin, että mahdollisen maksumuistukset lähetään perinteisesti paperisena postitse.

Lainasto yhteystiedot

GF Money Consumer Finance Oy

Kristiinankatu 3 B

20100 Turku

Y-tunnus: 2382033-5

Asiakaspalvelu:

Puh: 09 42705044 (pvm/mpm)

Ma – pe 8-22

La – su 12-20

Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi