Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi – Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa

Lainaanetista.fi - Hae lainaa netistä 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi kilpailuttaa lainasi puolestasi

LainaaNetista.fi on uusi lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60.000 euroon saakka.

He kilpailuttavat lainasi puolestasi yli 20:llä lainantarjoajalla, eikä se maksa sinulle mitään.

Älä siis turhaan enää tuhlaa aikaasi monien erillisten hakemusten täyttämiseen. Riittää kun täytät yhden hakemuksen heidän sivuillaan ja tavoitat yli 20 lainantarjoajaa välittömästi.

Lainan kilpailuttaminen on tullut kokoajan tärkeämmäksi, kun lainantarjoajia tulee markkinoille lisää kokoajan. Hintaerot lainoille kasvavat kokoajan, eikä edullisimman lainan löytäminen ole enää niin helppoa kuin ennen.

LainaaNetista.fi ei siis itse myönnä lainaa, vaan maksuttomasti auttaa kuluttajia löytämään edullisimman lainan omaan tarpeeseen.

Hae lainaa netistä!

LainaaNetista.fi tiedot tiivistettynä:

 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Haettavat lainasummat 2000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalleen voi valita 1-15 vuotta
 • Palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Palvelun käyttö on täysin maksutonta
 • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Saat lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Parantaa mahdollisuuksia löytää edullisin laina
 • Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Saat nopeasti useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi
 • Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 €.

1

Yhteistyössä yli 20 lainantarjoajaa

Hakemuksesi välitetään välittömästi yli 20:lle lainantarjoajalle, joten saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville. Niistä voit valita itsellesi edullisimman.

2

Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja riskitöntä

LainaaNetista.fi kilpailuttaa lainasi täysin maksuttomasti. Lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit vapaasti joko hyväksyä jonkin tarjouksista tai hylätä kaikki. Mikäli päätät hylätä saamasi tarjoukset, ei sinulle aiheudu mitään kustannuksia.

3

Lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

LainaaNetista.fi ei koskaan vaadi sinulta selityksiä siitä, mihin olet hakemasi lainan käyttämässä. Voit siis vapaasti hakea lainaa netistä ja sen saatuasi, käyttää sen juuri kuten haluat. Yleisiä käyttökohteita lainalle on lainojen yhdistäminen, autolaina, kodin remontit, lomamatkat tai ihan vaan  yleiseen kulutukseen haettu laina.

4

Säästää aikaasi huomattavasti

Koska LainaaNetista.fi palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa, säästää se huomattavasti aikaasi. Jos yhden hakemuksen täyttämiseen menisi 5 minuuttia, tarkottaisi tämä sitä, että pyytämällä joka paikasta erikseen lainatarjouksen, menisi siihen lähes 2 tuntia. Eikä siihen ole otettu huomioon sitä aikaa, mikä menisi näiden lainapalveluiden etsimiseen. Miksi siis tuhlata noinkin paljon aikaa, kun sen voi hoitaa 5 minuutissa heidän palvelun avulla maksuttomasti?


Kuka voi käyttää LainaaNetista.fi palvelua?

Lainaa voi hakea kaikki yli 20-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Heidän yhteistyökumppaneilla kuitenkin voi olla omia kriteereitä hakijoilla, kuten yli 20 vuoden ikä. Tästä syystä voi olla ettet saa kaikilta kumppaneilta lainatarjousta.

Lainatarjousten määrään vaikuttaa myös hakijan taloudellinen tilanne. Mitä paremmat tulot ja pienemmät menot hakijalla on, sitä varmemmin hänelle voidaan myöntää lainaa.

Lainahakemus voidaan hylätä ainakin seuraavista syistä:

 • Hakija on alle 20-vuotias
 • Hakemuksen tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä
 • Hakijalla ei ole tarvittavaa maksukykyä
 • Muu lainapalvelun omaan riskiarvioon perustuva päätös

Hae lainaa netistä!

 

Miten kilpailutan lainan?

Lainan kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Se onnistuu helposti näiden 4 askeleen avulla:

 • Siirry LainaaNetista.fi sivustolle ja siirry esihakemukseen. Täytä esihakemukseen tietosi.
 • Tämän jälkeen sinut siirretään varsinaiseen lainahakemukseen, jossa kysytään tarkempia tietoja maksukykyysi liittyen. Täytä tiedot huolellisesti, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.
 • Välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen he lähettävät tarjouksensa suoraan sähköpostiisi.
 • Vertaile rauhassa saamiasi hakemuksia. Tämän jälkeen voit päättää hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista. Siinä tilanteessa, ettei mikään tarjouksista ole tarpeeksi hyvä, voit vapaasti hylätä ne kaikki. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Kun lähetät hakemuksesi, saat melko nopeasti ensimmäiset lainatarjoukset. Suosittelemme kuitenkin odottamaan rauhassa, sillä osalla yhteistyökumppaneista saattaa kestää vähän kauemmin tarjouksen lähettämisessä. Yleisesti ottaen saat kaikki mahdolliset tarjoukset viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Yhteistyökumppaneillamme saattaa olla erilaisia takaisinmaksusuunnittelmia omille lainoilleen.

Yleisin maksutapa kuitenkin on se, että lainaa maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain aina maksuajan loppuun saakka.

Näin sinulle ei pääse tulemaan mitään yllätyksiä, kun tiedät aina jokaisen kuukausierän suuruudeen.

Tarkat takaisinmaksuohjeet löydät aina kustakin saamastasi lainatarjouksesta.

 

9.5 Total Score
LainaaNetista.fi

LainaaNetista.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voi maksuttomasti kilpailuttaa lainansa yli 20:llä lainantarjoajalla. Palvelu on täysin maksuton, eikä tarjousten pyytäminen sido hakijaa ottamaan lainaa. Hakija voi vapaasti päättää tarjoukset saatuaan, että hyväksyykö jonkin tarjouksista vai hylkääkö kaikki.

Joustoluottoheti.fi
9.5
User Rating: 4.09 (7 votes)