Skip to content

Kulutusluotto netistä

100 - 60.000€

Tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka me kilpailutamme useilla pankeilla ja muilla luotonantajilla.

Palvelumme on täysin maksuton

Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Valitse halvin lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Valitse niiden joukosta kaikkein halvin laina.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Täytä helppo hakemus

Valitse haluamasi lainasumma 60.000€
saakka ja maksuaika 1-20 vuotta.
Täytä tämän jälkeen lainahakemus.

Vertaile lainatarjouksia

Lainasi kilpailutetaan noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.
Saat nopeasti useita tarjouksia.

Valitse halvin laina

Voit vapaasti vertailal saamiasi tarjouksia. Vasta tämän jälkeen voit päättää, otatko lainaa vai et.

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monta muuta

Kulutusluotto on tämän hetken suosituin lainatuote

Kulutusluottojen suosio on noussut jatkuvasti, ja niillä onnistuukin lähes kaikkien hankintojen rahoittaminen. Sitä voi hakea kauttamme 100-60.000 euroa, joten rahoitat sillä niin pienet kuin suuretkin tarpeet. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu erinomaisesti kulutusluotolla.

Kulutusluottojen myöntäjiä toimii netissä tällä hetkellä useita kymmeniä. Siksi on tärkeää muistaa kilpailuttaa laina. Meidän kautta tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto voidaan myöntää henkilöille, joilla on:

  • Ikää vähintään 18-vuotiaita
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhtaat luottotiedot ja hyvä maksukyky

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota nimensä mukaan haetaan erilaiseen kulutukseen. Se maksetaan hakijan tilille aina kerralla, jonka jälkeen hakija saa itse päättää mihin lainansa käyttää.

Kulutusluotto on ylivoimaisesti suosituin ja haetuin lainatuote tällä hetkellä. Sitä on aikaisemmin haettu perinteisesti pankista, mutta vuosien varrella netistä haettava kulutusluotto ilman vakuuksia on nostanut suosiotaan jatkuvasti.

Kulutusluotosta voidaan käyttää erilaisia nimityksiä, kuten autolaina, remonttilaina, asuntolaina, mutta periaatteessa kyseessä on aina tavallinen kulutusluotto.

Sitä haetaan yleensä erilaisia palveluita varten, kuten kodin remontit, auton korjaus tai lomamatkat, tai sillä voidaan rahoittaa erilaiset hankinnat kuten auto, moottoripyörä tai vaikkapa uusi tietokone.

Se sopii siis niin pieniä, kuin suurempiakin hankintoja varten. Se on yksinkertainen ja selkeä lainatuote, jota on helppo hakea meidän palvelun kautta. Kilpailutamme kulutusluotot puolestasi ilmaiseksi ja pääset vertailemaan tarjouksia ennenkuin päätät, otatko lainaa vai et.

 

Kuinka suurta kulutusluottoa voin hakea?

Palvelumme kautta sinun on mahdollista hakea kulutusluottoa 100 – 60.000 euroa. Lainasumman voit valita 100 euron tarkkuudella. Suurempia lainasummia suosittelemme hakemaan yhteishakijan kanssa, mikäli se on mahdollista. Tällöin suurempien lainojen saaminen on huomattavasti helpompaa kuin yksin hakiessa.

Hakijan taloudellinen tilanne ja takaisinmaksukyky vaikuttaa siihen, kuinka suurta lainaa hänelle voidaan myöntää. Hakija, jolla on säännölliset tulot, ja tuloihin nähden pienet menot, voi hyvinkin saada suuremmallekkin lainalle hyväksytyn lainapäätöksen.

Eniten lainapäätökseen ja myönnettävään lainasummaan vaikuttaa se, paljonko hakijalla jää tuloista, kun niistä vähennetään kaikki pakolliset menot.

 

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluotossa on erittäin selkeä takaisinmaksu. Kun kulutusluotto on maksettu hakijalle, maksetaan sitä takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruus määräytyy haetun lainasumman ja maksuajan perusteella. Kuukausierä pysyy samansuuruisena koko laina-ajan.

Kuukausierä kannattaa aina mitoittaa oikein ja sopimaan omaan taloudelliseen tilanteeseen. Suosittelemme aina valitsemaan mieluummin vähän liian pienen kuukausierän, kuin sellaisen, jonka juuri ja juuri pystyy kuukausittain maksamaan. Mikäli valitset liian suuren kuukausierän, eikä maksujen jälkeen jää juuri mitään rahaa säästöön, voi pienetkin yllättävät menot johtaa maksuvaikeuksiin.

Kun taas valitset kulutusluotolle hieman pienemmän kuukausierän, jää sinulle rahaa säästöönkin joka kuukausi. Sinulla on myös oikeus maksaa lainaa nopeammin takaisin, eli voit maksaa vaadittua kuukausierää suuremmankin summan halutessasi. Tämä antaa enemmän joustoa kulutusluoton takaisinmaksuun kuin se, että kuukausierä on liian suuri.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita henkilötakaajia. Hakijalla tulee kuitenkin olla riittävä takaisinmaksukyky. Lainantarjoaja voi pyytää hakijaa toimittamaan tositteet tuloista. Nämä kannattaa toimittaa sähköisesti, jolloin lainahakemuksen käsittely ei turhaan viivästy.

Koska lainantarjoajan ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksien tai takaajien sopivuutta, on lainahakemusten käsittely erittäin nopeaa. Kun teet hakemuksen kauttamme, saatkin alustavan lainapäätöksen muutamissa minuuteissa. Alustavan lainapäätöksen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset jopa alle 5 minuutissa, mutta suosittelemme aina odottamaan rauhassa, jotta hitaimmatkin lainantarjoajat ehtivät varmasti antamaan sinulle oman lainatarjouksensa.

Koska vakuudettomissa lainoissa saattaa olla hieman suuremmat kulut kuin perinteisissä vakuudellisissa lainoissa, on lainan kilpailuttaminen erittäin tärkeää. Vain kilpailuttamalla mahdollisimman monta lainantarjoajaa, löydät varmimmin edullisimman lainan omaan tarpeeseesi.

Kauttamme kilpailutat kulutusluoton aina 60.000 euroon saakka. Täytä vain yksi hakemus, jonka jälkeen me kilpailutamme lainasi yli 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Se on täysin ilmaista, eikä hakemuksen tekeminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin, ja sitten vasta päättää hyväksytkö jonkin lainoista, vai hylkäätkö ne kaikki.

 

Suurempi kulutusluotto yhteishakijan kanssa

Mikäli haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada kulutusluottoa, kannattaa hakemus tehdä yhteishakijan kanssa. Koska lainansaanti perustuu pitkälti hakijan takaisinmaksukykyyn, on kahden hakijan helpompi saada lainaa kuin yhden hakijan.

Molempien hakijoiden tulee täyttää lainantarjoajien vaatimukset, eli kummallakin tulee olla puhtaat luottotiedot ja ikää vähintään 18 vuotta. Molemmat hakijat ovat myös yhtälailla vastuussa haetusta lainasta ja sen takaisinmaksusta. Yleisesti yhteishakija on avo-tai aviopuoliso, tai muu perheenjäsen. 

Hakemusta tehdessä voitte valita kohdan, jossa kysytään, lisätäänkö hakemukseen yhteishakija. Joissain tapauksissa yhteishakijasta voidaan käyttää nimitystä rinnakkaishakija. Tämän jälkeen täyttäkää molempien hakijoiden tiedot hakemukseen.

Lainantarjoajat voivat tarjotaa lainaa myös pienemmällä korolla silloin, kun lainanhakijoita on kaksi. He tekevät aina oman riskiarvion hakijan tietojen perusteella, jolloin he päättävät kuinka suurta kulutusluottoa he voivat myöntää, ja millaisella korolla. Kun hakijoita on kaksi, pienenee lainantarjoajan arvioima riski heidän parantuneen maksukyvyn ansiosta, joka taas voi johtaa pienempään lainan korkoon.

 

Kulutusluotto sopii lainojen yhdistämiseen

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja tai muita osamaksuja joita lyhennät kuukausittain? Silloin lainojen yhdistäminen voi sopia sinulle. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa sitä, että haetaan yksi suurempi kulutusluotto, jolla maksetaan kaikki aikaisemmat pienet lainat pois. Näin ollen sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi.

Usein pienissä lainoissa ja muissa osamaksuissa on huomattavasti korkeammat korot ja kulut, kuin yhdessä suuremmassa kulutusluotossa. Yhdistämällä lainat voit säästää suuriakin summia lainojen koroissa ja kuluissa. Kilpailuttamalla edullisen yhdistelylainan, saat valittua myös sinulle sopivan kuukausierän.

Mikäli yhdistettävien lainojesi kokonaismäärä on 100 ja 60.000 euron väliltä, voit kilpailuttaa kauttamme sitä varten edullisen kulutusluoton, jolla saat yhdistettyä lainat yhdeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin hakea kulutusluottoa?

Kilpailutamme luottoja jopa 60.000 euroon saakka. Voit siis hakea rahoitusta niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Hakijan maksukyky vaikuttaa suuresti siihen, kuinka suurta lainaa hänelle voidaan myöntää. Tee ilmainen hakemus ja katso millaiset tarjoukset saat. Se on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Kuinka pitkän maksuajan saan kulutusluotolle?

Kun haet lainaa palvelumme kautta, voit valita maksuajaksi 1-20 vuotta. Pidemmät maksuajat auttavat pitämään kuukausierän kohtuullisen kokoisena suuremmissakin lainasummissa.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Voit kilpailuttaa luotot kauttamme, jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Palvelussamme mukana olevilla lainantarjoajilla saattaa olla kuitenkin poikkeavat vaatimukset lainaa hakeville. Yleisin muuttuja on ikäraja, joka vaihtee 18 ja 23 vuoden välillä.

Tarvitsenko vakuuksia lainalle?

Et tarvitse. Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Riittää kun hakija täyttää lainantarjoajan vaatimukset ja hänellä on riittävä takaisinmaksukyky.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa?

Vain lainan kilpailuttamisella löydät edullisimman lainan omaan tarpeeseesi. Riittää kun täytät yhden hakemuksen palvelussamme, jonka jälkeen me välitämme sen jopa 30 lainantarjoajalle, joihin lukeutuu niin pankkeja, kuin muitakin netissä toimivia lainapalveluita.

Voinko hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa?

Kyllä voit. Se on myös suositeltua, koska kaksi hakijaa saa lainaa huomattavasti helpommin kuin yksi hakija. Heidän parantuneen maksukyvyn ansiosta lainantarjoajat voivat myöntää lainaa myös pienemmällä korolla.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Toimimme yhteistyössä kotimaisen Yhdistalainat.com palvelun kanssa. Voit aloittaa hakemuksen tekemisen sivuillamme, jonka jälkeen siirrämme hakemuksesi Yhdistalainat.com palvelun kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen heidän kautta on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.