Skip to content

Kilpailuta laina

100 - 60.000€

Tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka me kilpailutamme useilla pankeilla ja muilla luotonantajilla.

Palvelumme on täysin maksuton

Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Valitse halvin lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Valitse niiden joukosta kaikkein halvin laina.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Täytä helppo hakemus

Valitse haluamasi lainasumma 60.000€
saakka ja maksuaika 1-20 vuotta.
Täytä tämän jälkeen lainahakemus.

Vertaile lainatarjouksia

Lainasi kilpailutetaan noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.
Saat nopeasti useita tarjouksia.

Valitse halvin laina

Voit vapaasti vertailal saamiasi tarjouksia. Vasta tämän jälkeen voit päättää, otatko lainaa vai et.

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monta muuta

Kilpailuta laina ja löydä edullisin lainatarjous

Lainan kilpailuttaminen on suositeltavaa, mikäli haluat löytää mahdollisimman edullisen lainan. Erilaisia lainoja myöntäviä lainapalveluita toimii tällä hetkellä useita kymmeniä. Tavallisen kuluttajan voi olla vaikeaa löytää näistä parhaimmat palvelut. 

Tästä syystä suosittelemme kilpailuttamaan lainan kauttamme. Tavoitat ilmaisella hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa. Saat useita tarjouksia, joista  voit valita halvimman.

Voit kilpailuttaa lainan palvelussamme, jos olet:

  • Vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Omistat puhtaat luottotiedot
  • Saat säännöllistä palkka-tai eläketuloa

Mitä lainan kilpailuttaminen tarkoittaa?

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa lainatarjousten pyytämistä mahdollisimman useasta lainapalvelusta. Pyytämällä lainatarjouksen monelta eri lainantarjoajalta saat nopeasti hyvän yleiskuvan lainojen koroista ja kuluista.

Kilpailuta laina täyttämällä lainahakemus palvelussamme, jonka jälkeen me välitämme sen jopa 30:lle pankille ja muulla lainantarjoajalle. Saat useita lainatarjouksia, joista pääset kaikessa rauhassa vertailemaan itsellesi parhaan ja halvimman lainan.

Lainan kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, ettet tule vahingossa ottaneeksi liian kallista lainaa. Mikäli otat lainan ensimmäisestä lainapalvelusta, joka sitä tarjoaa, ei sinulla ole mitään vertailukohtaa, eli et voi mitenkään tietää onko uuden lainan korko korkea vai ei.

Suosittelemme aina hakemaan lainaa harkiten, ja käyttämällä aikaa sen kilpailuttamiseen ja vertailuun. Voit näillä toimilla säästää lainasummasta riippuen sadoista jopa tuhansiin euroihin lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Vain kilpailuttamalla lainan, voit löytää tämän hetken edullisimman lainatarjouksen. Koska lainantarjoajia toimii tällä hetkellä useita kymmeniä, on tavallisen kuluttajan erittäin vaikea löytää niistä ne luotettavimmat ja suosituimmat lainantarjoajat. Meidän kautta tavoitat helposti yhdellä hakemuksella jopa 30 tämän hetken suosituinta lainantarjoaa, joihin lukeutuu niin pankkeja, kuin muita netissä toimivia lainapalveluita. 

Lainatarjoajien etsiminen voi olla hyvin turhauttavaa ja aikaa vievää, puhumattakaan siitä että niistä jokaiseen pitäisi täyttää erillinen lainahakemus. Tästä syystä monella lainan kilpailuttaminen jääkin hyvin nopeasti kesken ja päädytään ottamaan vain ensimmäinen laina, jota tarjotaan. Tällöin on hyvin todennäköistä, että tulee ottaneeksi liian kalliin lainan, mutta itse tätä ei voi tietää, koska kuluttajalla ei ole mitään, mihin vertailla valitsemaansa lainaa.

Tekemällä hakemuksen palvelussamme, saat pian useita lainatarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan keskenään. Näet nopeasti selvän kokonaiskuvan nykyisten lainojen hinnoittelusta. Voit vapaasti ja kaikessa rauhassa vertailla lainatarjouksia, ja valita niistä juuri sinulle sopivimman. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki ilman lisäkustannuksia. Mitään kuluja ei siis kerry, ellet hyväksy jotain tarjotuista lainoista.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi kilpailuttaa lainan palvelussamme?

Voimme kilpailutaa lainasi, mikäli olet täyttänyt vähintään 18 vuotta, asut vakituisesti Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Palvelussamme mukana olevat lainantarjoajat voivat kuitenkin vaatia hakijalta esimerkiksi korkeampaa ikää tai säännöllisiä tuloja. Voit aina katsoa kuinka monta tarjousta sinä saisit, kun täytät lainahakemuksen sivuillamme.

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Voit kilpailuttaa lainasi meidän kautta täysin ilmaiseksi. Tarjousten vastaanottaminen ei myöskään tarkoita, että sinun olisi pakko hyväksyä jokin tarjotuista lainoista. Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin, ja vasta tämän jälkeen päättää hyväksytkö jonkun tarjouksista vai hylkäätkö ne kaikki.

Kuinka suuria lainoja voin kilpailuttaa?

Kilpailutamme lainat 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Voit valita hakemukseen haluamasi lainasumman 100 euron tarkkuudella.

Pitääkö lainaa varten olla vakuuksia?

Ei tarvitse. Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse henkilötakaajia. Hakijalla tulee kuitenkin riittävä takaisinmaksukyky. Koska lainoihin ei tarvitse vakuuksia, on hakemusten käsittely ja lainojen maksu hakijoille erittäin nopeaa.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Toimimme yhteistyössä kotimaisen Yhdistalainat.com palvelun kanssa. Voit aloittaa hakemuksen tekemisen sivuillamme, jonka jälkeen siirrämme hakemuksesi Yhdistalainat.com palvelun kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen heidän kautta on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.