Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Käyttöraha – 1000-50 000 euron joustoluotto

Käyttöraha myöntää edullista joustoluottoa 1000-50 000 euroa

kayttoraha joustoluotto

Käyttöraha-lainapalvelun tiedot lyhyesti:

  • Joustoluoton suuruus 1000-50 000 euroa.
  • Joustava laina ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Ikäraja 23 vuotta.
  • Ei ennalta määriteltyä laina-aikaa.
  • Takaisin maksettu laina kerryttää luottorajaasi.
  • Mahdollisuus maksaa kuukaudessa vain korot ja 5 euron tilinhoitomaksu.

 

kayttoraha joustoluotto

Hae Käyttörahalta markkinoiden joustavin joustoluotto

Käyttöraha on lainapalvelu, joka toimii yhteistyössä 2014 vuonna perustetun Komplett Bankin kanssa. Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa jälleenrahoituspalveluita ja edullista kulutusluottoa ilman vakuuksia. Komplett Bank ja Käyttöraha kuuluvat lainapalveluihin, jotka myöntävät lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla.

Käyttöraha myöntää poikkeuksellisen joustavaa ja edullista 1000-50 000 euron joustoluottoa ilman vakuuksia tai takaajia, sillä se ei sisällä lainkaan lyhennyspakkoa. Lainanhakija voi itse päättää takaisinmaksuaikataulusta tai maksaa kuukaudessa vain nostetun lainan korot ja 5 euron tilinhoitomaksun. Joustoluotto on jälleen nostettavissa sitä mukaan, kun nostettua lainaa maksetaan takaisin, joten uutta lainahakemusta ei tarvitse tehdä.

Käyttörahan joustoluotto on huomattavasti muita lainapalveluita parempi vaihtoehto, koska esimerkiksi maksuvaikeuksien yllättäessä asiakkaan ei tarvitse hakea lyhennysvapaata tai tehdä maksusuunnitelmaan muutoksia, sillä lainaa voi maksaa kuukausittain takaisin vain tilinhoitomaksun ja korkojen verran. Joustavan takaisinmaksun ansiosta Käyttöraha on erinomainen lainapalvelu, josta voi hakea joustoluottoa suurempaankin hankintaan.

Käyttöraha myöntää lainanhakijalle luottorajan, josta voi vapaasti nostaa lainaa omalle tilille ja maksaa lainaa takaisin niin kuin itse haluaa. Esimerkiksi 2000 euron lainasta tulee maksaa kuukaudessa vain 26 euroa ja tähän summaan on laskettu jo mukaan 5 euron tilinhoitomaksu ja lainan korot. Käyttörahan joustoluotto on jatkuva ja joustava laina, jota voi nostaa uudelleen omalle tilille sitä mukaan, kun on maksanut lainaa takaisin.

Käyttöraha myöntää joustoluottoa yli 23 vuotiaille henkilöille, jotka ovat asuneet Suomessa vakituisesti yli 36 kuukautta ja hoitaneet raha-asiansa niin, ettei heille ole tullut maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijalla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot, joilla lainan saa maksettua sovitussa ajassa takaisin.

Lainan hakeminen tapahtuu käyttörahan verkkopalvelussa, jossa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja täytetään ilmainen lainahakemus. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Lainapalvelu käy hakemuksen läpi palvelun aukioloaikoina ja toimittaa lainapäätöksen tai lainatarjouksen lainanhakijalle. Lainanhakijan ei ole kuitenkaan pakko hyväksyä lainatarjousta. Lainaa voi hakea valmiiksi vaikka vain pahan päivän varalle, jolloin lainaa saa nostettua nopeasti tilille, kun rahan tarve iskee.

Lainapalvelun yhteystiedot

Draivi Media Oy
PL 215
00101 HELSINKI

info@kayttoraha.fi