Skip to content

Kilpailuta joustoluotto

100 - 60.000€

Tavoitat jopa 30 lainantarjoajaa

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, jonka me kilpailutamme useilla pankeilla ja muilla luotonantajilla.

Palvelumme on täysin maksuton

Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Valitse halvin lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan. Valitse niiden joukosta kaikkein halvin laina.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Täytä helppo hakemus

Valitse haluamasi lainasumma 60.000€
saakka ja maksuaika 1-20 vuotta.
Täytä tämän jälkeen lainahakemus.

Vertaile lainatarjouksia

Lainasi kilpailutetaan noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla.
Saat nopeasti useita tarjouksia.

Valitse halvin laina

Voit vapaasti vertailal saamiasi tarjouksia. Vasta tämän jälkeen voit päättää, otatko lainaa vai et.

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monta muuta

Joustoluotto on nopea apu moneen tilanteeseen

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Saat käyttöösi tietyn lainasumman, josta voit kuitenkin käyttää vain sen verran kuin milloinkin tarvitset. Joustoluotto on aina käytössäsi yhdellä hakemuksella. Nostoja voit tehdä niin usein kuin haluat ja nostojen suuruus voi olla mitä vain luottorajasi puitteissa. Avaa joustoluotto vaikka vararahastoksi, sillä se ei kerrytä mitään kuluja, ellet nosta lainaa tilillesi. Kun maksat käytettyä joustoluottoa takaisin, on se pian taas käytettävissä omalla luottotililläsi.

Joustoluotto voidaan myöntää henkilöille, jotka:

  • Ovat vähintään 18-vuotiaita
  • Asuvat vakituisesti Suomessa
  • Omistaa puhtaat luottotiedot
  • Saavat säännöllistä palkka-tai eläketuloa

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva lainatuote, joka toimii luottokortin tavoin.

Saat käyttöösi luottotilin, jonka suuruus voi olla jopa 50.000 euroa. Erona muihin lainoihin joustoluotossa kuitenkin on se, että lainaa ei siirretä kerralla hakijan tilille, vaan hakija itse saa päättää minkä summan milloinkin tililleen siirtää.

Joustoluotto on siis aina hakijan käytettävissä yhdellä hakemuksella, eikä uusia nostoja varten tarvitse täytellä uusia hakemuksia.  Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa, ja ne voivat olla minkä suuruisia tahansa oman luottorajan puitteissa.

Joustoluotossa hakijalle ei myönnetä luottokortin tapaan mitään fyysistä maksuvälinettä, vaan luottoa voi nostaa tililleen lainantarjoajan palvelun kautta. Usein nostot tapahtuvat kirjautumalla lainantarjoajan verkkosivuille omilla tunnuksilla. Joillakin lainantarjoajilla on käytössä myös mobiilisovellukset, joiden kautta hakijan on helpompi käyttää omaa joustoluottoa, tehdä nostoja ja vaikkapa maksaa laskut.

Joustoluoton hakeminen

Joustoluoton voit hakea helpoiten täyttämällä lainahakemuksen palvelussamme.

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta tämän hetken suosituinta lainantarjoajaa. Voit saada siis useita lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan halvimman.

Kilpailuttamalla joustoluoton palvelussamme, saat parhaan mahdollisuuden edullisimman lainan löytämiseksi. Sinun ei siis tarvitse itse enää etsiä kaikkia lainantarjoajia yksitellen ja täytellä niihin jokaiseen erillistä hakemusta, vaan se kaikki onnistuu tasan yhdellä hakemuksella meidän kauttamme.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat pian useita lainatarjouksia, joita pääset kätevästi vertailemaan kirjautumalla palvelumme ”Oma tili”-osioon. Tunnukset toimitetaan sinulle sähköpostitse. Tällä sivulla voit tarvittaessa muokata lainahakemuksiasi, vertailla saamiasi tarjouksia, sekä hylätä tai hyväksyä tarjouksia.

Palvelumme käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten vastaanottaminen ole sitovaa. Voit siis täysin vapaasti hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, jos jostain syystä et löydä juuri sinulle sopivaa lainaa.

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksu poikkeaa hieman kulutusluoton ja pikavipin takaisinmaksusta.

Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain maksamalla vaadittu vähimmäismäärä, jonka suuruus vaihtelee käytetyn lainamäärän mukaan. Siinä ei siis ole tasaeriä, kuten yleisesti kulutusluotossa ja pikavipissä.

Tämä johtuu siitä, että lainaa ei makseta kerralla hakijan tilille, vaan hakija voi tehdä useita nostoja ja nostot voivat olla minkä suuruisia tahansa. Tästä syystä kuukausierien suuruudetkin vaihtelee.

Kuukausierän vähimmäismäärä voi olla 10-20% käytetyn luoton määrästä. Joustoluottoa voi kuitenkin koska tahansa maksaa nopeammin takaisin. Se onnistuu helposti, sillä voit käyttää saamasi laskun tietoja, mutta summan kohdalle laittaa mitä vain, kunhan maksat vaaditun vähimmäissumman.

Kun lainaa maksetaan takaisin, siirtyy lyhennetty osuus pian takaisin hakijan omalle joustoluotolle käytettäväksi. 

Huomioitavaa on se, että mitään maksettavaa sinulle ei kerry, jos et ole nostanut lainaa tilille tai olet maksanut lainasi kokonaan takaisin. 

Joustoluoton voi siis avata, vaikka et olisi varma tuletko tarvitsemaan lainaa. Se on hyvä vararahasto, koska jos et tule missään vaiheessa tarvitsemaan lainaa, ei sinulle kerry koskaan mitään maksettavaakaan.

Mihin tilanteeseen joustoluotto sopii?

Joustoluotto on erinomainen sellaisiin tilanteisiin, kun sinulla ei ole tarkkaa tarvitsemaasi lainasummaa mielessä. Tällöin voit avata joustoluoton, käyttää siitä tarvitsemasi osan ja jos myöhemmin huomaatkin tarvitsevasi lisärahoitusta, on luoton nostaminen tilille helppoa ja nopeaa.

Tällaisia tilanteita voivat olla vaikkapa lomamatkat. Lomamatkan kustannukset voi arvioida etukäteen, mutta ikinä ei voi olla varma, jos loman aikana tuleekin joitain yllättäviä menoja.

Kun sinulla on joustoluotto haettu valmiiksi, ei yllättävät menot pääse sotkemaan loman suunnitelmia. Jos taas kaikki menee suunnitellusti, ei sinun tarvitse nostaa lainaa tilille ja näin ollen sinulle ei kerry mitään maksettavaakaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva laina, joka muistuttaa perinteistä luottokorttia. Saat käyttöösi 100-60.000 euron luottorajan, josta voit nostaa tarvitsemasi lainasumman tilille. Nostoja voit tehdä niin usein kuin haluat, ja ne voivat olla kooltaan mitä tahansa oman luottorajan puitteissa.

Kuka voi saada joustoluottoa?

Palvelumme kautta luottoa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset. Hakijalta vaaditaan riittävä maksukyky ja puhtaat luottotiedot. Palvelussamme mukana olevien lainantarjoajien vaatimukset voivat kuitenkin poiketa tästä. Yleisimmin vaihtee vaadittu ikäraja joka on 18-23 vuotta.

Kuinka joustoluottoa maksetaan takaisin?

Sitä lyhennetään takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu käytetystä luoton määrästä. Eli mitä enemmän nostat lainaa tilille, sitä suurempi kuukausierä on. Voit myös koska tahansa maksaa lainaa nopeammin takaisin. Kun lyhennät lainaa, siirtyy lyhennetty osa pian taas käytettäväksi omalle luottotilille.

Tarvitsenko vakuuksia lainalle?

Et tarvitse. Kaikki palvelumme kautta haettavat lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijalla tulee kuitenkin olla riittävä maksukyky lainan saamiseksi.

Miksi joustoluotto kannattaa hakea palvelumme kautta?

Palvelumme kautta tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa 30 lainantarjoajaa, joihin lukeutuu niin pankkeja kuin muita netissä toimivia lainapalveluita. Saat siis useita erilaisia tarjouksia, joista voit vapaasti valita sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Lainan kilpailuttaminen palvelussamme on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen tarkoita, että sinun olisi pakko hyväksyä mitään tarjotuista lainoista. Jos et saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki ilman mitään kustannuksia.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €

Toimimme yhteistyössä kotimaisen Yhdistalainat.com palvelun kanssa. Voit aloittaa hakemuksen tekemisen sivuillamme, jonka jälkeen siirrämme hakemuksesi Yhdistalainat.com palvelun kilpailutettavaksi.

Lainan kilpailuttaminen heidän kautta on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.