Lainapalveluita löytyy netistä vaikka kuinka monta, mutta mistä saat joustoluottoa nopeasti?

Kun tarpeessa on joustoluotto nopeasti, niin mikä avuksi? Välillä meille kaikille tulee tilanne, kun lainaa tarvitsisi todella nopeasti, mutta mistä tiedät, mistä kymmenistä lainapalveluista voit saada lainaa heti? Teimme työn puolestasi ja listasimmekin alle lainapalveluita, joista voit saada lainaa nopeasti. Oli tarpeessasi sitten pieni pikalaina, joustavampi vaihtoehto eli joustoluotto, tai suurempi kertalaina, eli kulutusluotto, löydät kaikki alla olevasta listasta.

* Vivus myöntää pikalainaa uusille asiakkaille ilman korkoa ja kulua 10-400 euroa. Maksat siis takaisin vain sen mitä lainaat.
**Vanhoille asiakkaille Vivus myöntää puolestaan 10-2010 euroa pikalainaa, 3-30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Klikkaa lainapalvelun logoa siirtyäksesi lainapalvelun sivulle.

[table id=9 /]

Yllä olevasta taulukosta näet arviot lainapalveluiden lainojen siirtoajoista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hakemuksesi hyväksytään heti ja olet tehnyt hakemuksen palvelun aukioloaikana, voi laina siirtyä tilillesi tässä ajassa.

Jos haet lainaa yöllä, siirtyy laina yleensä tilillesi vasta kun lainapalvelu on taas auki, joka on n. klo 7-8 aikaan aamulla.

Neuvot, joilla saat varmasti joustoluottoa nopeasti

Vaikka lainaa tarvitsee nopeasti, ei lainan hakemisessa silti kannata hätäillä. Liian nopealla ja hätäisellä lainan hakemisella voit joutua maksamaan liian kallista lainaa tai lainan saanti voi kestää, jos et ensin tarkista asioita, jotka vaikuttavat lainan saantiin. Tässä tilanteessa saattaa käydä niin, että tarvitsee joustoluottoa nopeasti, mutta tekeekin hakemuksia paikkoihin, joista ei saa lainaa esimerkiksi ikänsä puolesta, tulee tehtyä turhaa työtä ja lainan saanti tilille kestää kauan.

Kun tarvitset joustoluottoa nopeasti, tarkista ainakin seuraavat asiat ennenkuin teet joustoluottohakemuksia:

  • Oletko tarpeeksi vanha saadaksesi joustoluottoa lainapalvelusta, johon olet tekemässä hakemusta
  • Kuinka nopeasti lainapalvelu lupaa lainapäätöksen? Useimmat joustoluottoa myöntävät lainapalvelut antavat lainapäätöksen lähes välittömästi, mutta poikkeuksia saattaa löytyä
  • Onko lainapalvelu auki? Mikäli lainapalvelu ei ole auki, käsitellään hakemukset aina vasta kun lainapalvelu on taas auki, joten tässä tapauksessa et saa joustoluottoa nopeasti.
  • Milloin voit tehdä ensimmäisen noston? Joskus hakemukset voidaan käsitellä, mutta maksupalvelu ei olekkaan enää auki. Voi tulla tilanne, että saat hyväksytyn lainapäätöksen, mutta luoton saatkin tilillesi esimerkiksi vasta seuraavana aamuna.
  • Missä pankissa tilisi on? Lainapalvelut kertovat sivuillaan usein, mihin pankkeihin heidän lainat siirtyvät nopeasti. Saattaa olla muutama pankki, joihin lainan siirtäminen kestääkin muutaman arkipäivän.

Nämä asiat, kun selvität ennen hakemuksen tekemistä, saat varmasti joustoluottoa nopeasti tilille.

Joustoluoton hakemiseen et yleensä tarvitse vakuuksia tai takaajia, etkä yhteishakijaa, joten näistä ei tarvitse murehtia. Nämä asiat tulevat vastaan yleensä vasta, kun olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa.