Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Haenyt.fi

haenyt.fi

Haenyt.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi

Haenyt.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit saada jopa 20 luotonmyöntäjältä lainatarjouksen vain yhdellä hakemuksella. Palvelun avulla edullisimman kulutusluoton löytäminen tapahtuu siis huomattavasti nopeammin!

Voit hakea vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euroa täyttämällä hakemuksen heidän verkkosivulla. Tämän jälkeen he kilpailuttavat sinulle parhaat lainatarjoukset ja voit saada jopa yli 20 lainatarjousta suoraan sähköpostiisi.

Voit valita itsellesi sopivan laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä, jolloin saat juuri sopivat kuukausierät lainalle.

Lainanvälityspalvelu on käyttäjille ilmainen, eikä lainatarjouksien pyytäminen sido hyväksymään mitää tarjousta. Voit kaikessa rauhassa tutustua tarjouksiin ja etsiä edullisimman vaihtoehdon. Jos mikään lainatarjous ei tunnu sopivalta, on sinulla täysi oikeus hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään kustannuksia.

Oli lainatarpeesi sitten nykyaikainen joustoluotto, suurempi kulutusluotto tai pieni pikalaina, niin suosittelemme kilpailuttamaan lainan useammalla rahoitusyhtiöllä Haenyt.fi palvelun kautta! 

hae lainaa

Haenyt.fi palvelun tiedot lyhyesti:

  • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
  • Haettavat lainasummat 500 – 50 000 euroa
  • Maksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta
  • Haenyt.fi palvelun käyttäminen on maksutonta
  • Sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.
  • Palvelu toimittaa hakemuksesi ilmaiseksi yli 20 eri rahoitusyhtiölle
  • Kaikki yhteistyökumppanit myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
  • Voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta sähköpostiisi
  • Mahdollisuus yhdistää pienet luotot yhdeksi pankkilainaksi
  • Lainaesimerkki: 10 000 euron laina, maksuaika  5 vuotta, kokonaissumma 12 866,64 euroa. Todellinen vuosikorko on 10,91 %.

 

Kuka voi kilpailuttaa lainat Haenyt.fi palvelussa?

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi useimmat luotonmyöntäjät vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja.

Hakemuksen voit jättää vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä, mutta hyvin harva lainapalvelu myöntää lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa Haenyt.fi palvelun kautta?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi noin muutaman tunnin sisällä. Joillakin lainapalveluilla saattaa olla hieman pidempi viive tarjouksen toimittamisessa. Riippuen siitä, minkä lainapalvelun valitset, saat rahat tilille yleisesti viimeistään seuraavana päivänä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Voiko Haenyt.fi palvelun kautta saada lainaa ilman vakuuksia?

Kaikki palvelun yhteistyökumppanit myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, joten et tarvitse minkäänlaista omaisuutta vakuudeksi tai toista henkilöä antamaa takausta.

Kuinka paljon Haenyt.fi palvelun kautta voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa oman lainatarpeesi mukaan aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Jokainen rahoitusyhtiö käsittelee hakemuksesi ja tekevät omat päätökset siitä, voivatko myöntää sinulle lainaa.

Lainan myöntämiseen vaikuttaa haetun summan suuruus, hakijan oma tulotaso, elämäntilanne sekä se, onko hakijoita yksi vai kaksi. Yhteishakijan kanssa haettuja lainoja myönnetään helpommin ja silloin voit saada huomattavasti suuremman summan lainaa.

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakijalla tarkoitetaan toista henkilöä, joka hakee kanssasi yhdessä samaa lainaa. Molemmat ovat tässä tapauksessa yhtälailla vastuussa lainan hoitamisesta ja maksamisesta.

Koska hakijoita on kaksi, parantaa hakijoiden takaisinmaksukyky huomattavasti, jolloin lainaakin myönnetään helpommin.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma avio-tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Yhteishakijan tulee myös täyttää lainapalveluiden asettamat ehdot lainanhakijan osalta.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Yleisesti kaikissa lainapalveluissa voit maksaa joko minimilyhennyksen kuukaudessa tai suuremman summan. Voit myös milloin vain maksaa koko lainasumman takaisin. Mikäli maksat koko lainasumman takaisin kerralla, voit tehdä sen ilman mitään lisäkuluja.

Mikäli tarvitset lisätietoja lainaasi liittyen, ota yhteyttä suoraan lainanmyöntäjääsi.

Haenyt.fi yhteystiedot

Holla Online Oy / Haenyt.fi
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti
Y-tunnus: 2672272-2
asiakaspalvelu@haenyt.fi
Verkkosivut: www.haenyt.fi