Skip to content

Everyday – 2000 euron joustoluotto

Everydaylta saat 2000 euron joustoluoton heti käyttöösi

Everyday joustoluottoEveryday tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja 21 vuotta
 • Joustoluoton suuruus 2000 euroa
 • Takaisinmaksu kerralla tai kuukausierissä
 • Lainapäätös lähes välittömästi
 • Voit nostaa joustoluotolta lainaa heti tilille
 • Noston suuruus voi olla 20-2000 euroa

Everyday yhteenveto

Everyday-lainapalvelusta voit hakea joustoluottoa, jonka suuruus on 2000 euroa. Saat siis 2000 euron kokoisen luottotilin käyttöösi, josta käytät vain sen mitä tarvitset – ja milloin tarvitset. Saat joustoluoton käyttöösi nopeasti, eikä sen avaaminen maksa mitään. Voit siis hakea lainaa vaikka varmuuden vuoksi, pahan päivän varalle. Kun lainan tarve yllättää, saat helposti nostattua lainaa netistä omalta luottotililtäsi.

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa, sillä voit itse valita, maksatko kuukausittain vaaditun vähimmäissumman vai koko lainan kerralla pois. Voit halutessasi maksaa myös jotain siltä väliltä, se on ihan sinun päätettävissä. Alla suosituimmat kysymykset ja vastaukset liittyen Everyday-lainapalveluun.

Hae joustoluotto tästä

Kenelle Everyday myöntää joustoluottoa

Joustoluottoa voi saada hakija, joka on täyttänyt vähintään 21 vuotta, on Suomen kansalainen ja on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa, sekä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia käytetään Tupas-tunnistautumiseen, joka tulee tehdä, kun ensimmäistä kertaa hakee joustoluottoa.

Miten joustoluotto haetaan

Helpoiten haet luottoa Everyday-lainapalvelusta täyttämällä hakemuksen heidän verkkosivuilla. Tunnistaudu Everydayn palveluun verkkopankkitunnuksilla, täytä hakemus, jonka jälkeen saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa vaikka heti tilille, jos sille on tarvetta. Mikäli sinulle ei ole vielä lainalle tarvetta, voit jättää lainan nostamisen myöhemmäksi.

Huomaa kuitenkin, että lainahakemuksen voit jättää koska tahansa, mutta ne käsitellään lainapalvelun aukiollessa klo 8-22 välillä. Joten jos haet joustoluottoa yöllä, käsitellään hakemuksesi heti aamulla, jolloin saat lainapäätöksesi.

Joustoluoton nostaminen

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa lainaa tilillesi kahdella tavalla, Everyday-palvelun verkkosivuilla tai tekstiviestillä.

Kirjaudu Everydayn verkkosivuille omilla tunnuksilla tai jos olet unohtanut tunnuksesi, voit kirjautua verkkopankkitunnuksilla. Tällöin pääset suoraan verkkosivuilta valitsemaan haluamasi summan, jonka haluat nostaa tilillesi. Muista kuitenkin, ettet voi nostaa lainaa tilillesi, jos sinulla on erääntyneitä laskuja lainapalvelulle.

Tekstiviestillä nostaminen tapahtuu seuraavasti:

Lähetä viesti: NOSTO SUMMA (esim. NOSTO 100),
numeroon: 16456

Tekstiviesti maksaa normaalin viestin verran.

Miten joustoluotto maksetaan takaisin?

Luottoa lyhennetään kuukausittain aina vähintään minimilyhennyksen verran. Minimilyhennyksen suuruus määräytyy käytetyn luoton perusteella. Voit kuitenkin maksaa myös koko lainan kerralla tai jotain siltä väliltä takaisin, ilman lisäkustannuksia. Sitä mukaan kun maksat lainaa takaisin, on se pian nostettavissa omalla luottotililläsi.

Saat halutessasi laskun sähköpostiisi, tai paperisena kotiisi. Näet laskusi myös Everydayn verkkosivuilla kirjatumisen jälkeen.

Onko Everydayn käyttö turvallista?

Kyllä on. Everyday käyttää samaa turvajärjestelmää kuin pankit, eli heidän yhteytes on suojattu SSL-suojauksella. Heidän tiedostot ovat nykyaikaisessa ja suojatussa ympäristössä lukituissa tiloissa, eikä muilla ole pääsyä heidän tiedostoihin. Sisäänkirjautumisessa palveluun käytetään aina henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennettaa tai aiemman verkkopankkitunnusten avulla tehtyä sisäänkirjautumisen yhteydessä luomaasi PIN-koodia ja matkapuhelinnumeroasi.

Laskun maksamatta jättäminen

Laskun maksamatta jättäminen johtaa aina lisäkustannuksiin. Näitä ovat esim. korko-ja perintäkulut. Jos laskua ei maksa, voi se johtaa maksuhäiriömerkintään. Se taas tarkoittaa, ettet saa enää lainaa netistä. Merkintä myös vaikeuttaa esim. oman asunnon hankkimista.

Siksi suosittelemmekin aina olemaan yhteydessä Everydayn asiakaspalveluun, jos sinusta tuntuu, ettet pysty maksamaan laskua ajallaan. Heidän kanssaan pystyt sopimaan, miten saat laskusi hoidettua. Tämä on helpompaa niin Everydaylle, kuin sinullekkin.

Everyday yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Puhelin
020 741 2030
Arkisin klo 8-20

Sähköposti
asiakaspalvelu@everyday.fi
Joka päivä klo 8-22

Esimerkkejä takaisinmaksusta ja kuukausieristä

Alla olevasta taulukosta näet 100 euron välein, kuinka paljon sinun tulee kuukaudessa vähintään maksaa lainaasi takaisin ja kuinka paljon sinun tulee maksaa, jos haluat maksaa koko lainasi takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Voit tietenkin maksaa aina myös jotain vähimmäiserän ja suurimman erän väliltä, jos niin haluat. Voit itse valita paljonko lainaasi lyhennät kuukaudessa, kunhan maksat vähintään vaaditun vähimmäiserän.

Siirry Everyday:n sivuille klikkaamalla logoa taulukosta.

[table id=5 /]

Related Post

YhdistaLainat.com | Hae lainaa 500-60.000€

YhdistaLainat.com tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
 • Voit hakea lainaa 500 - 60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainallesi voit valita 1-15 vuotta
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 suosittua lainantarjoajaa!
 • Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta
 • Voit pyytää lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et
 • YhdistaLainat.com palvelun kautta haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia
 • Voit helposti yhdistää aikaisemmat lainasi palvelun avulla ja säästää jopa satoja euroja
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Tarvitsetko täysin uutta lainaa? Se onnistuu myös helposti YhdistaLainat.com palvelun kautta!
 • Saat useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään

LainaaNetista.fi – Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Haettavat lainasummat 2000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalleen voi valita 1-15 vuotta
 • Palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Palvelun käyttö on täysin maksutonta
 • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Saat lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Parantaa mahdollisuuksia löytää edullisin laina
 • Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Saat nopeasti useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi
 • Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 €.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €