Skip to content

Edullisin joustoluotto

Mistä löytyy edullisin joustoluotto?

Edullisin joustoluottoKun netissä toimii kymmeniä lainapalveluita, mistä löytää juuri se edullisin joustoluotto?

Ei hätää, kerromme tässä artikkelissa edullisimmat joustoluottoa myöntävät lainapalvelut. Otamme huomioon vertailussa vähimmäiserän kuukaudessa, johon sisältyy vähimmäiserä prosenteissa, sekä euromääräinen alaraja, joka tulee kuukaudessa maksaa.

Lainapalvelut eroavat toisistaan todella paljon ja jokaisella hakijalla on mielessä erilaiset ehdot, kun mietitään mistä löytyy edullisin joustoluotto. Tästä syystä kerrommekin useamman vaihtoehdon, jotta sinulle olisi varaa vertailla erilaiset palvelut, sekä niiden ehdot keskenään.

Credit24

Credit24 myöntää tällä hetkellä yhtä markkinoiden edullisinta joustoluottoa, jonka voi hakea, jos on täyttänyt vähintään 19 vuotta. Credit24:n lainojen kulut ovat tällä hetkellä vertailussa yhdet pienimmistä. Edullista joustoluottoa voi hakea 250-3000 euroa. Luottoraja määräytyy hakemuksessa tehdyn luottokartoituksen perusteella. Luottorajaa voi nostaa myöhemminkin, jos on hoitanut aiemmat laskut ajallaan.

Credit24 tarjoaa myös ensimmäisen noston täysin ilman nostopalkkiota!

Tutustu Credit24 edulliseen joustoluottoon tästä

OkMoney

OkMoney palautti oman joustoluottonsa takaisin markkinoille. Sitä voi hakea jokainen yli 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Joustoluoton suuruus on 2100 euroa.

OkMoneyn takaisinmaksu on todella yksinkertainen, sillä riippumatta käytetyn luoton määrästä, on kuukausierä aina 130 euroa, tai sen alle, jos luottoa on käytetty vähemmän. Näin ollen sinun ei tarvitse laskea joka kuukausi tietyn prosentin mukaan, mikä sinun vähimmäiserä kuukaudessa on. Verrattuna moneen muuhun lainapalveluun ja niiden kuukausierään, jotka voivat olla jopa 350 euroa, on OkMoney yksi edullisimmista, ellei edullisin joustoluotto.

Hae OkMoney joustoluottoa tästä

Saldo.com

Saldo.comin joustoluotossa kuukausikorko on yksi pienimmistä, vain 2.42%. Heidän kautta jokainen yli 20 vuotias voi hakea joustoluottoa 2000-5000 euroa. Luottoraja määräytyy hakemuksen yhteydessä. Kuukausierä luotolle on 15% käytetystä lainasta, poikkeuksena kuitenkin 5000 euron luottoraja, jossa kuukausierä on 10% käytetystä luoton määrästä. Jokaisella luottorajalla on kuitenkin määrätty sekä alaraja, että  yläraja, jonka yli kuukausierät eivät mene. Esimerkiksi 4000 euron luottorajassa kuukausierä ei voi olla yli 350 euroa.

Lue lisää Saldo.com edullisesta joustoluotosta tästä.

Risicum

Risicum joustoluotossa vähimmäiserä kuukaudessa on 10%, kuitenkin vähintään 50 euroa. Kun puhutaan 10% minimilyhennyksestä, voidaan puhua todella edullisesta joustoluotosta.

Risicumin kautta voit hakea joustoluottoa 2050 euroa, jota voit käyttää juuri sen verran kuin tarvitset. Luoton ikäraja on 20 vuotta.

Hae Risicumin joustoluottoa tästä!

Euroloan

Euroloan tarjoaa edullista joustoluottoa. Suurimmillaan luottoa voidaan myöntää jopa 10000 euroa! Heillä on edulliset kulut ja korot, sekä pitkät maksuajat, jolloin kuukausierä ei pääse kasvamaan liian suureksi. Tutustu euroloanin lainoihin, mikäli etsit edullista joustoluottoa!

Tutustu Euroloaniin tästä!

Kun aiheena on edullisin joustoluotto, on monta tapaa miettiä mikä on edullisin. Onko se jonkun mielestä se, missä pääset mahdollisimman pienelle kuukausierällä? Vai onko edullisin joustoluotto se, missä joudut maksamaan ehkä suurempaa kuukausierää, mutta kokonaisuudessaan vähemmän korkoja ja kuluja?

Voit itse vertailla yllä olevia palveluita, tai katso kaikki joustoluotot tästä ja etsi itsellesi edullisin joustoluotto.

Mihin käyttötarkoitukseen joustoluottoa voi hakea?

Joustoluottoa myöntävät pankit ei valvo sitä, mihin käytät hakemasi lainan, joten voit hakea joustoluottoa mihin käyttötarkoitukseen vain. Joustoluottoa haetaan usein esimerkiksi auton hankintaan, lomamatkaan, remonttiin tai useamman pienen lainan yhdistämiseen.

Milloin joustoluottoa voi hakea?

Palvelumme on avoinna aina kellon ympäri, joten meidän kautta voit hakea joustoluottoa silloin kun se itsellesi parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Lainapalvelut käsittelevät kuitenkin lainahakemuksia vain aukioloaikoina. Useimmista lainapalveluista saat alustavan lainapäätöksen heti, kun olet lähettänyt hakemuksen.

 

Related Post

YhdistaLainat.com | Hae lainaa 500-60.000€

YhdistaLainat.com tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta
 • Voit hakea lainaa 500 - 60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainallesi voit valita 1-15 vuotta
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 suosittua lainantarjoajaa!
 • Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta
 • Voit pyytää lainatarjouksia ja vasta sitten päättää, otatko lainaa vai et
 • YhdistaLainat.com palvelun kautta haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia
 • Voit helposti yhdistää aikaisemmat lainasi palvelun avulla ja säästää jopa satoja euroja
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Tarvitsetko täysin uutta lainaa? Se onnistuu myös helposti YhdistaLainat.com palvelun kautta!
 • Saat useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään

LainaaNetista.fi – Kilpailuta laina 2000-60.000 euroa

LainaaNetista.fi tiedot tiivistettynä:
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Haettavat lainasummat 2000-60.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalleen voi valita 1-15 vuotta
 • Palvelun avulla tavoitat yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Palvelun käyttö on täysin maksutonta
 • Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Saat lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Parantaa mahdollisuuksia löytää edullisin laina
 • Voit hakea lainaa ihan mihin tahansa tarkoitukseen
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Saat nopeasti useita lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi
 • Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 €.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä alla oleva hakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30:llä lainantarjoajalla ilmaiseksi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
128 €
Korot & kulut*
5 360 €