[mdf_search_form id="918"]

Creditstar – Joustoluotto 2000 euroa

Creditstar

Creditstar joustoluotto tiivistettynä:

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lainasumma: 2000 euroa
  • Laina-aika: 1-12 kk
  • Ilmainen lainahakemus verkossa
  • Ei vaadi vakuuksia tai takaajia
  • Mahdollisuus hakea lyhennysvapaata
  • Rahat tilille jopa 10 minuutissa

 

hae lainaa

Creditstar tarjoaa 2000 euron luottotilin yli 18-vuotiaille

Creditstar lainapalvelun lainatuotteisiin kuuluu vakuudeton 2000 euron luottotili, johon myönnetään maksuaikaa korkeintaan 12 kuukautta. Se on kuin virtuaalinen luottokortti, josta voit helposti nostaa lainaa omalle tilille silloin kuin itse haluat oman luottorajasi puitteissa ja lyhentää lainaa kuukausittain pienissä erissä. Luoton käytettävissä oleva saldo muuttuu sitä mukaan kun maksat lainaa takaisin.

Creditstar myöntää luottotilin yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka läpäisevät lainapalvelun vakavaraisuustarkastuksen. Luottotilin hakeminen ja pitäminen vararahastona on ilmaista, kuluja kertyy vasta kun luottoa nostaa omalle tilille. Luottotili toimii samalla tavalla kuin joustoluotto, joten voit nostaa lainaa omalle tilille tällä viikolla esimerkiksi 200 euroa ja seuraavalla viikolla 300 euroa, jolloin luottoa on nostettavissa vielä tarvittaessa 1500 euroa.

Lainapalvelusta on mahdollisuus hakea 5-30 päivän lyhennysvapaata maksuvaikeuksien yllättäessä, jolloin kaikkia tulevia eräpäiviä siirretään eteenpäin. Lyhennysvapaan hakeminen ei kuitenkaan ole täysin ilmaista, vaan siitä peritään pieni käsittelymaksu. Lyhennysvapaata kannattaa kuitenkin hakea mielummin kuin jättää kuukausilyhennys maksamatta, sillä lyhennysvapaan käsittelymaksu tulee varmasti halvemmaksi kuin kulut, jotka aiheutuvat lainan maksamatta jättämisestä.

Kenelle tililuotto myönnetään?

Creditstar myöntää luottotilin Suomessa vakituisesti asuville täysi-ikäisille henkilöille, joilla on riittävät tulot lainan takaisinmaksua ajatellen. Hakijalla on oltava oma pankkitili ja verkkopankkitunnukset lainan maksua varten. Lisäksi hakijalta vaaditaan puhtaita luottotietoja, joten maksuhäiriömerkintä johtaa aina lainahakemuksen hylkäämiseen.

Miten tililuotto haetaan?

Creditstar lainapalvelun verkkosivuilla on ilmainen tililuottohakemus, johon täytetään omat perustiedot. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen 2000 euron luotto on käytettävissäsi ja saat omat tunnuksen lainapalvelun sivustolle. Kirjaudu lainapalvelun verkkosivulle omilla tunnuksilla ja voit nostaa luottoa omalle tilille 50 – 2000 euroa. Laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutin kuluttua nostohakemuksen jättämisestä.

Milloin nostettu luotto täytyy maksaa takaisin?

Creditstar myöntää nostetulle luotolle maksuaikaa yhdestä kuukaudesta aina vuoteen saakka. Saat kerran kuukaudessa lainapalvelulta sähköpostiviestin, joka sisältää saldonäkymän sekä maksutiedot. Vaihtoehtoisesti voit milloin vain kirjautua lainapalvelun verkkosivulle, jossa voit maksaa lainaa takaisin.

Yhteystiedot

Creditstar Finland Oy

c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs

00100 Helsinki

Asiakaspalvelu on avoinna:

Arkisin ja viikonloppuna:

kello 9.00 – 21.00.

Puhelin: 09 42599688

Sähköposti: asiakaspalvelu@creditstar.fi