Lainaa netistä 2000-60.000 euroa

Blue Finance – joustoluotto 2000 euroa

blue finance joustoluottoBlue Finance joustoluotto tiivistettynä

  • Lainatuote: 2000 euron joustoluotto
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Maksuaika: 3-34 kuukautta
  • Minimilyhennys: 20% nostetusta lainasta
  • Luottopäätös: alle 15 minuutissa
  • Tositteet: ei tositteiden toimittamista

Blue Finance – Hae 2000 euron joustoluotto alle 15 minuutissa

Blue Finance on täysin Suomalainen ja Suomalaisten omistuksessa oleva lainapalvelu. Lainapalvelu on rekisteröity aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin, joten Blue Financen palvelut ovat tutkittuja ja luotettavia. Palvelulle on myönnetty GeoTrust Inc. :n turvallisuus-sertifikaatti, joten lainan hakeminen on varmasti turvallista.

Blue Finance myöntää joustoluottoa 2000 euron luottorajalla yli 18 vuotiaille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 3-34 kuukautta ja luottotilin hakijalla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Joustoluotto hakemus täytetään lainapalvelun verkkosivulla, jossa luottopäätös annetaan alle 15 minuutissa! Blue Financen joustoluotto on erinomainen valinta silloin, kun tarvitset nopeaa lainaa.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa koko 2000 euron joustoluoton omalle tilille tai tehdä useanpia pienempiä nostoja silloin kun tarvitset rahaa nopeasti. Mikäli et nosta lainaa omalle tilille, ei sinulle myöskään kerry mitään kuluja. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain vähintään minimilyhennyksen verran, joka on 20% nostetusta luotosta. Lainan kuukausittaisen eräpäivän voit valita itse lainaa hakiessa.

Blue Finance lainapalvelun joustoluottoa voit hakea vaikka et tarvisikkaan lainaa heti, sillä lainan hakeminen ja luottotilin avaaminen ei maksa mitään. Voit hakea itsellesi ilmaiseksi 2000 euron luottotilin ja nostaa lainaa omalle tilille esimerkiksi puolen vuoden kuluttua, jolloin sinulla on valmiiksi laina haettuna, kun äkillinen rahantarve iskee.

Hae joustoluotto tästä

Miten lainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään lainapalvelun verkkosivulla. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi, jonka jälkeen voit nostaa joustoluottoa omalle tilille. Palvelu on avoinna joka päivä 7-23, jolloin myös lainahakemuksia käsitellään.

Hakemuksen lähettäminen ja hyväksytyn luottopäätöksen saaminen ei tarkoita sitä, että sinun olisi pakko nostaa  lainaa omalle tilille. Voit avata luottotilin vaikka vain varmuuden vuoksi, koska kuluja kertyy vasta sitten, kun nostat lainaa tilillesi.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä hakijan ei tarvitse lähettää mitään tositteita palkoista tai muita liitteitä lainapalvelulle.

Kenelle Blue Finance myöntää joustoluottoa?

Lainaa myönnetään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa siten, ettei heille ole tullut merkintää luottotietoihin. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla Suomalainen pankkitili, jonne laina siirretään.

Miten joustoluottoa lyhennetään?

Blue Finance tarjoaa joustoluotolle osamaksua, jossa lainaa lyhennetään joka kuukausi vähintään minimilyhennyksen verran, joka on aina 20% nostetusta luotosta. Lainaa hakiessa voit valita itsellesi sopivan eräpäivän. Eräpäivä kannattaa ottaa lähelle palkkapäivää, jolloin saat lainanlyhennyksen varmasti maksettua.

Hae joustoluotto tästä

Blue Finance yhteystiedot

Asiakaspalvelu

info@bluefinance.fi

060 0303 060 (1,95€/min)

Avoinna: Klo: 7 – 23 (myös pyhäpäivinä)

Postiosoite

BLUE FINANCE OY

Linnankatu 18

20100 TURKU